Reacties voor: Apple promoot iPhone bij zakelijke klanten

Apple adverteert op de achterpagina van The Economist en probeert ze met apps als Bloomberg, Cisco WebEx en Oracle BI over te halen.
Lees het complete artikel → Apple promoot iPhone bij zakelijke klanten

Reacties: 11 reacties

  1. Pfff,
    Laat ze ook maar eens de komende afspraken in de calender zichtbaar maken op het lockscreen.
    Voor business zijn er overigens betere en veiligere oplossingen.

  2. @ifeun: Je hebt blijkbaar iOS 5 nog niet geïnstalleerd..

  3. @Jeff: vind je het heel gek? Dat is een beta die alleen aan ontwikkelaars beschikbaar is gesteld, dus niet aan het grote publiek.
    OT: iPhones zijn zeker een toevoeging aan de bedrijfsvoering, mijn moeder kan vanuit haar winkel bestellen/e-mailen met leveranciers en dat scheelt haar toch veel tijd.

  4. @Boembambats: Want ze heeft geen computer op haar werk

  5. @Jeff: Leuk, maar ze maken nu reclame, en dat je al je afspraken voor de komende 2 weken niet mooi kan zien in het lockscreen is een regelrechte schande van Apple! Lopen ze alweer 2 jaar mee achter

  6. @Daejji: 2 jaar? Had het op mijn eerste smartphone al in 2005 (Windows)

  7. Geef eerst dan ook het rsap profiel maar vrij

  8. @Joop: Ze heeft geen grote winkel, dus nee. 🙂

  9. Sinds kort wordt de iPhone bij ons op het werk ook officieel ondersteund, voorheen gold dat alleen voor BlackBerrys icm BlackBerry Enterprise Server.

    Wat een verademing om je iPhone te kunnen gebruiken om je Exchange mail, kalenders e.d. te gebruiken. Die BlackBerry Bold heb ik in de la gegooid en die is er niet meer uitgekomen. Ach en dat er geen agenda items op het lockscreen verschijnen, dat vind ik geen punt weegt niet op tegen alle voordelen van een iPhone.

  10. Die advertentie staat alleen op de achterkant van de US versie denk ik, bij mij zie ik in ieder geval een reclame van de Commerzbank achterop.

  11. Agenda app is voor mij ook onvoldoende.
    Ik gebruik Saisuke hiervoor. Ik ben daar erg tevreden mee.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.