Vernieuwde Amac-winkel in Breda

Reacties voor: Foto’s: dit is de eerste Apple Premium Partner-winkel in Nederland

Amac opent op zaterdag 17 december een bijzondere winkel in het centrum van Breda. Het wordt de eerste Apple Premium Partner in Nederland en de vierde in Europa met deze status.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Slim van Apple. Zo maken APR’s ‘Apple Stores’ en kan Apple die later zonder veel effort overnemen en er echte Apple Stores van maken…

  2. We doen niet de Randstad maar we kiezen een stad zo dicht mogelijk tegen de Randstad aan, want zo trekken we Belgen. De logica ontgaat me, had in dat geval voor Eindhoven (of Maastricht want dan trek je ook Duitsers) gekozen.

  3. Ik vind het er maar saai, inspiratieloos, en als een ziekenhuis uit zien.

  4. Het kan er wel uitzien als Apple, maar als ze dezelfde bullshit-service verlenen als die andere APR’s dan interesseert mij die hele inrichting geen bal.

  5. Doe mij maar een echte Apple Store na de slechte ervaringen bij Amac…

  6. @Kaas: Welke andere APR’s?

  7. Eerlijk gezegd begrijp ik al dat ophemelen van Apple stores en premium resellers niet. Ben een paar keer wezen kijken en heb me nog nooit zo afstandelijk en kil behandeld gevoeld in een Nederlandse winkel. Simpele vragen over gebruiks- en toepassingsmogelijkheden van producten konden de medewerkers niet beantwoorden, ze hadden alleen de teksten die op de Apple Store website staan uit hun hoofd geleerd. Ik koop nog liever via de website, kan je zonder veel moeite informatie vinden over Apple-producten via goed geïnformeerde websites (helaas zelden via Apple websites zelf) en dan beslissen wat je wilt. Die winkels slaan wat mij betreft de plank volledig mis.

  8. Je kunt beter naar een Media Markt met een Apple Shop in Shop gaan. Je negeert dan het Media Markt personeel en zoekt naar iemand met een zwart shirt met een groot Apple logo op de borst (niet met Authorized Reseller er onder) en een Apple badge. Dat zijn ASCs die zijn in dienst van Apple zelf en zijn eindverantwoordelijke voor de Shop in Shops.

  9. @Jack: Ondertussen heten zo goed als alle APR’s AMac omdat ze bijna al die anderen hebben overgenomen. Totaal incompetent personeel en een garantiebeleid dat om van te huilen is.

    Voorbeeld: Een moederbord dat oververhit is geraakt waardoor de GPU smelt en je dure MBP het na 14 maanden gewoon laat afweten door een fabrieksfout van Apple (dat probleem was bijna standaard aanwezig bij de oude MBP’s van 2007 tot ergens 2012). Bij AMac “wisten ze meestal van niks” en krijg je een rekening die tussen de 800 en 1100 Euro schommelt, terwijl die reparatie gewoon gratis was en heel duidelijk op de site van Apple stond. Was het onkunde of gewoon ouderwetse oplichterij? Zeg jij het maar…

    En zo kan ik, na bijna twintig jaar Applegebruiker te zijn) nog een hele hoop schimmige verhalen vertellen over APR’s. Maar die ga ik je besparen. 😉

    Vreselijke winkels. Ik koop er nog geen kabeltje meer. Zo mogen van mij allemaal op de fles.

  10. (Red.) Foto’s toegevoegd. Wat de keuze voor Breda betreft: daar zit geen geniepig ‘lekker dicht bij de Randstad’-idee achter. Het huurcontract van de (te kleine winkel) in Breda liep simpelweg af. De volgende komt trouwens ook in Brabant en verder van de Randstad.

  11. Origineel geplaatst door Tim W

    Slim van Apple. Zo maken APR’s ‘Apple Stores’ en kan Apple die later zonder veel effort overnemen en er echte Apple Stores van maken…

    Nou, die kans is nihil als je het doen en laten van Apple een beetje kent.

  12. Origineel geplaatst door MLVC
    We doen niet de Randstad maar we kiezen een stad zo dicht mogelijk tegen de Randstad aan, want zo trekken we Belgen. De logica ontgaat me, had in dat geval voor Eindhoven (of Maastricht want dan trek je ook Duitsers) gekozen.

    De echte Belgische Apple adorant gaat heus wel naar de Apple Store in Brussel.

  13. Al draagt een Amac een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding.

    Extreem slecht geholpen vorig jaar bij Amac in Den Haag waar ik zowel mijn iPhone als iPad had besteld. Daarna nog een iPad hoes waarvan mij keihard werd gezegd dat die niet compatible was met mijn iPad terwijl er op de apple website staat dat die wel compatible is. Blijkt Apple toch gewoon gelijk te hebben over haar eigen producten! Wie had dat gedacht, Amac!

    Echt never nooit meer Amac.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.