Reacties voor: Zou jij Apple Pay gebruiken als je ervoor beloond werd?

Om mensen aan te moedigen Apple Pay te gebruiken, werkt Apple aan een speciaal beloningsprogramma voor gebruikers.
Lars Paymans -

Reacties: 27 reacties

  1. Ja hoor, als ze het beschikbaar maken kn nederland

  2. Ik zou het sowieso gebruiken.

  3. Als het beschikbaar is in NL zou ik het sowieso gebruiken. Ben benieuwd wanneer het komt.

  4. Ik zou het sowieso gebruiken, al stond er niets voor terug als beloning. Ik maak nu al veel gebruik van contactloos pinnen waar mogelijk.

  5. Ik wil het heel graag zelfs gebruiken maar ik heb een iPhone 5 tot in de 6S in bezit heb is het draadloos pinnen met mijn ing pas. Niet voor een beloning want ik wil altijd wel met de toekomst meegaan.

  6. Ja zolang ik dit kan doen met mijn gewone bankrekening en niet met de credit card.

  7. Volgens mij kan je dit alleen als je een creditcard hebt en die heb ik niet en wil ik ook niet… Helaas… Wel als het de vervanging van je pinpas kan worden.

  8. Geen beloning nodig hier, ik zou het meteen gebruiken als het kon.

    Origineel geplaatst door Daan
    Volgens mij kan je dit alleen als je een creditcard hebt en die heb ik niet en wil ik ook niet… Helaas… Wel als het de vervanging van je pinpas kan worden.

    In de VS kan je zowel je creditcard als je debitcard koppelen aan Apple Pay, dus het lijkt me logisch dat het hier ook zal kunnen. Zeker omdat debitcards (Pinpassen) hier veel populairder zijn.

  9. Kan dit ook met een iPhone 5s?
    Zo nee, dan zal ik Apple Pay niet gaan gebruiken.

  10. Ik heb nooit begrepen waarom Europeanen zoveel problemen hebben met creditcards. Ik heb niets liever dan een “gratis lening” waardoor je betalingen uitgesteld worden nadat je je loon bijvoorbeeld gekregen hebt. Hierdoor moet je niet onnodig geld op je lopende rekening laten staan en kan je dit in de plaats investeren.

  11. Origineel geplaatst door Frank
    Kan dit ook met een iPhone 5s?
    Zo nee, dan zal ik Apple Pay niet gaan gebruiken.

    Ik dacht in combinatie met een AppleWatch wel. Los niet…

  12. Alleen als ik er een bankpas met een saldo bij zou krijgen en zeker zou zijn dat als er iets gebeurt ik mijn geld terug zou krijgen. (uiteraard met mn eigen geld maar veiliggesteld)

    Zie het namelijk nog niet als een waterdicht iets.

  13. Nou en of! Hoe eerder hoe beter!

  14. Hoe eerder hoe beter ! Betaal altijd contactloos ! Hoop dat het snel beschikbaar word en ook met pin (debit) -passen. Gebruik de creditcard hier nooit. Alleen op vakantie in Amerika, als je vraagt om te betalen met debitcard kijken ze je raar aan….

    Zal zeker meer kopen als je punten kan sparen !

  15. Apple pay is netals nfc nog ver van m’n bed. Je kan in zeeland nog bijna nergens iets doen met 1vd2

  16. Lijkt mij een top plan. Belonen obv gebruik en dan in de vorm van “rentepunten” die vervolgens weer gebruikt kunnen worden (als korting op je bankkaarttarief of voor ituneskaarten)

  17. Origineel geplaatst door Jona:
    In de VS kan je zowel je creditcard als je debitcard koppelen aan Apple Pay, dus het lijkt me logisch dat het hier ook zal kunnen. Zeker omdat debitcards (Pinpassen) hier veel populairder zijn.

    Dan ga ik er zeker gebruik van maken! Bedankt voor de informatie.

  18. ze zouden beter de zaken belonen die aan het initiatief meedoen. zonder hen kunnen gebruikers ook niet meedoen he.

  19. Zou het gebruiken als het fatsoenlijk zou werken en overal ondersteund wordt net zoals pinnen nu.

  20. Ik zou het onmiddellijk gebruiken. Mijn Rabobank creditcard/MasterCard heeft sinds kort ook de raboscanner nodig om een web betaling te doen. Banken proberen elk risico uit te sluiten, hoezo klantvriendelijk. Ik moet nu i.p.v. Alleen een creditcard ook een Rabo scanner in mijn zak steken. Dat is toch prehistorisch. Kom maar op met Apple pay, ik ga naar de eerste bank die het aanbied.

  21. Punten sparen voor een nieuwe Iphone?
    Jazekerrrrr

  22. Voor de zelfde prijs puls een beloning natuurlijk

  23. Zeker!

  24. Voer maar in!

  25. Origineel geplaatst door Jeroen
    Ik heb nooit begrepen waarom Europeanen zoveel problemen hebben met creditcards. Ik heb niets liever dan een “gratis lening” waardoor je betalingen uitgesteld worden nadat je je loon bijvoorbeeld gekregen hebt. Hierdoor moet je niet onnodig geld op je lopende rekening laten staan en kan je dit in de plaats investeren.

    Ehm omdat je ook jaarlijks een fee betaalt voor je creditcard.
    Gratis bestaat niet.

  26. @Gabor: Mijn creditcard is wel degelijk gratis, als je wat meer als 25 piek op je bankrekening hebt staan kan je dat wel onderhandelen met de bank.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.