Apple-Pay-betaling

Zou jij Apple Pay gebruiken als je ervoor beloond werd?

Om mensen aan te moedigen Apple Pay te gebruiken, werkt Apple aan een speciaal beloningsprogramma voor gebruikers.

Apple-Pay-betaling
Volgens nieuwe geruchten werkt Apple aan een zogenaamd Rewards Program voor Apple Pay, waarmee regelmatige gebruikers punten kunnen sparen of op een andere manier hun voordeel kunnen doen. Dat beweert de New York Times, op basis van twee bronnen die op de hoogte zouden zijn van de plannen. Mogelijk is het een reactie op Google, die vanavond naar verwachting plannen voor Android Pay onthult tijdens Google I/O.

Op de aankondigingen van Apple zullen we iets langer moeten wachten. Tijdens Apple’s keynote op WWDC 2015 moeten de nieuwe functies voor Apple Pay onthuld worden, zegt NYT. Mogelijk krijgen we dan ook te horen wanneer Nederlanders en Belgen met Apple Pay aan de slag kunnen. Het zou deze zomer al zover kunnen zijn.

Apple Pay betalingen aanmoedigen

Apple-PayDe nieuwe functies van Apple Pay maken mogelijk deel uit van iOS 9. Door beloningen uit te delen moeten mensen aangemoedigd worden om Apple Pay te gebruiken, zodat ze het verkiezen boven andere betaalmethoden. De beloningen zouden kunnen afhangen van de regelmaat waarmee je met Apple Pay betaalt. In Google’s nieuwe betaaldienst zou ook een puntensysteem aanwezig zijn voor trouwe gebruikers. Google heeft al een aantal jaren Google Wallet, een mobiel betaalsysteem dat tot nu toe niet is aangeslagen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2015, 11:14
Categorieën Apple, Geruchten
Onderwerp apple pay

Apple Pay

Apple Pay is Apple's eigen betaaldienst, dat sinds juni 2019 en november 2018 beschikbaar is in respectievelijk Nederland en België. Met Apple Pay kun je betalen met je iPhone, Apple Watch, iPad en Mac in zowel winkels als apps en webshops. Lees hier alles wat je wil weten over Apple Pay!

Apple Pay

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.