Reacties voor: Apple op weg naar 55 miljoen verkochte iPads in 2012

Apple zal in 2012 zo'n 55 miljoen iPads verkopen. Dat zegt een analist van Canaccord op basis van een analyse van de markt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. “Afgelopen december was de iPhone 4S de bestverkochte smartphone bij alledrie grote operators in de VS: AT&T, Sprint en Verizon. Samsung stond op nummer 2 met toestellen als de Galaxy S II en de Galaxy Nexus.”

    Dit snap ik niet. Wordt hier een toestel met een fabrikant vergeleken?

  2. Het marktaandeel van de iPad zal nog verder worden verkleind door het beleid van Apple om iPadbezitters te verbieden te downgraden naar ios4*. Heb je een iPad 1, dan ben je met ios 5 mooi de sjaak. Trager typen, meer crashes. Vermoedelijk bewust beleid van Apple om iedereen de iPad 3 te laten kopen, en dat gaat ze nog lukken ook, als ik vele reacties op deze site lees.

    Ook al is de iPad superieur, ik ga me toch orienteren op een Android tablet. Ik vertrouw Apple niet meer.

  3. @Peter:
    Heb daar geen last van, misschien een keer factory restore? hij is wel langzamer dan de 2, wat overigens logisch is.. Maar ik vind iOS 5 zeker geen achteruitgang op de iPad 1..

  4. Origineel geplaatst door Ivo
    “Afgelopen december was de iPhone 4S de bestverkochte smartphone bij alledrie grote operators in de VS: AT&T, Sprint en Verizon. Samsung stond op nummer 2 met toestellen als de Galaxy S II en de Galaxy Nexus.”Dit snap ik niet. Wordt hier een toestel met een fabrikant vergeleken?

    Nee. Het nummer 1 toestel bij alle providers was een Apple toestel, namelijk de iPhone 4S. Het nummer 2 toestel bij alle providers was een Samsung toestel (maar niet dezelfde bij alle 3 providers).

    Het kan verwarrend zijn omdat Apple haar telefoons “iPhone” noemt en Samsung voor elk product “Samsung” plakt. Ik denk dat Samsung hiermee hun naam wilt promoten, zodat het eerder bij je te binnen schiet als je een telefoon ziet bijv. Psychologische trucjes en zo.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.