Reacties voor: Apple op nummer 65 in Newsweek Green Rankings 2010

Apple is volgens een ranglijst van Newsweek minder milieuvriendelijk bezig dan we moeten geloven. Apple staat pas op de 65e plaats bij Amerikaanse bedrijven.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. 65? Dat is toch een mooi resultaat?

    Apple kan niet in alles de 1e zijn, er zijn miljoenen bedrijven, enkel en alleen nog maar in de VS. Dan is 65 toch heel erg mooi.

  2. hoe kan je nou maken van software vergelijken met t maken van hardware, en daar een ranking van Groen aan hangen? Zegt mij dus helemaal niets…

  3. Dat heeft er waarschijnlijk mee te maken dat zij meer gericht zijn op software, waardoor de producten zelf al automatisch minder afval en vervuiling door productieprocessen opleveren

    Een onderzoek van likmevestje dus. Apple hoeft niet perse eerste te staan maar aan zon onderzoek heb je natuurlijk niks

  4. Dell kreeg laatst een vingertikje van Greenpeace omdat ze qua milieuinspanningen achter zouden blijven bij Apple. Het bedrijf zou de milieuvriendelijke strategie steeds uitstellen en er niet open over communiceren. Volgens onderzoeksbureau IDC is Apple juist erg vooruitstrevend met de eco-strategie bezig.

    Jaja, het bedrijf dat door Greenpeace wordt aangesproken staat op 1, waarbij de prestaties van dat bedrijf dus achterblijven bij dat van Apple. Van mij hoeft Apple niet nummer 1 te zijn, maar dit onderzoek lijkt dus weer nergens op.

  5. @Gerardus89:

    Ja, en waar komt jouw citaat dan vandaan?
    Als je snapt wat ik bedoel…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.