Reacties voor: Apple ontvangt patent op speciale audiosplitter voor iPhone

Apple heeft een nieuw patent ontvangen op een speciale audiosplitter voor de iPhone, waarmee beide gebruikers hun volume kunnen aanpassen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. Ik kan mis zijn, maar de afbeelding bij dit artikel is volgens mij toch geen splitter met lightning-aansluiting…

  2. De aansluiting lijkt op een oude iPod aansluiting (aux-in en nog een klein poortje). Zo’n aansluiting waar je vroeger een verloopje op kon zetten zodat je een microprocessor kon gebruiken op je iPod.

  3. Waarom nou weer Lightning. Alle nieuwe assesoires die nu worden gemaakt zijn alleen Lightning en geen dertig pens.

  4. Gebruik zelf een 2-tal Iqua bluetooth sets, beide aanmelden, en beide kunnen volume regelen op headphone. Microfoon heb ik niet nodig. Scheelt weer een astronimisch duur kabeltje.

  5. @David: inderdaad, ik heb nog een 2e generatie iPod Classic, onderkant heeft 30 pins connector, boven zit naast de aux een kleine poort voor accesoires. Voor zover ik weet bestond er alleen een afstandsbediening voor..

  6. @Rens: Probeer jij eens op een iphone 4 4s de koptelefoonaansluiting en 30 pin met één stekker te verbinden

  7. @Pattt: Voor de iPod Touch 4G gaat dat wel lukken. De iPhone 4(S) met een snoertje naar de koptelefoonaansluiting.

  8. Zou wel handig zijn. Ik heb al twee standaard audiosplitters gehad, maar je moet dan altijd zoeken hoever je het tulpstekkertje van je headset in de splitter moet duwen. Headsets hebben namelijk drie ringetjes (audio links, audio rechts en controls) en zo’n splitter gebruikt er maar twee. Als je je headsetstekkertje helemaal in de splitter duwt, dan hoor je geen of monogeluid.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.