Reacties voor: Apple nodigt media op 23 oktober uit, iPad mini verwacht

Apple heeft media op 23 oktober om 19:00 uur onze tijd uitgenodigd voor een evenement. Naar verwachting wordt de iPad mini aangekondigd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 34 reacties

  1. Dit zou inderdaad een mooie optie zijn voor al mijn PDF’s. Zat laatst al te kijken naar de Kindle tablet van Amazon maar nu wacht ik nog even tot mogelijk de aankondiging van de iPad Mini.

  2. “We’ve got a little more to show you”

  3. Ik snap nog steeds niet wat het nut is van een kleinere iPad, helemaal niet met de prijzen die ze voor de nieuwe iPod Touch hanteren. Deze kan je nu kopen vanaf €325. Het lijkt mij nogal logisch dat een ‘iPad Mini’ duurder is dan een iPod Touch, omdat het scherm veel groter is. Maar hij moet ook weer niet veel duurder worden, want dan kun je net zo goed een gewone iPad kopen (vanaf €488). Dus waar kom je dan op uit: ongeveer €400, want dan zit je er precies tussenin. Maar wie gaat er nu voor €400 een iPad Mini kopen terwijl je voor nog geen €100 meer een gewone iPad en voor nog geen €100 minder een iPod Touch kan kopen.

    De enige reden die ik zie om zo’n iPad Mini succesvol te laten worden is om hem echt voor een lagere prijs te verkopen, zoals €250. Maar dan lijkt het mij weer dat geen hond een iPod Touch gaat kopen voor €325 (tenzij de iPad Mini echt een ‘light’-versie is zonder camera bijvoorbeeld).

  4. hehe… Eindelijk :p

    Hoop stiekem op de iMac update 🙂

  5. “We’ve got a little more to show you.”
    little: iPad mini, nieuwe Mac mini’s, een kleinere Retina MacBook Pro (13″)?

  6. En de nieuwe iMac… Er waren geruchten dat deze nog dunner zou worden, misschien wordt deze dus ook wel vernieuwd… iMac mini…

  7. Ik wacht even op volgende jaar model. Ik heb THE New iPad. Ik zou iPad mini alleen kopen als die in een kikke kleurtjes net als nieuwe iPods zou komen.

  8. Dat had ik nou nooit gedacht. Ik dacht dat al die iPad Mini geruchten onzin waren, want waarom zou je de iPod touch 5 dan zo duur maken, en bovendien, wie wil deze iPad hebben?

  9. Jammer dat er al zoveel is uitgelekt. We weten zeker dat er een iPad mini zal uitkomen. Dat One more thing zal er zeker niet meer van pas komen.. Teleurstellend dit dat mensen zich zo bezig houden met uitlekken van dingen. Het maakt het er echt niet beter op. Iedereen weet wat er verwacht wordt dan. Kijk als Apple dan met iets compleet nieuws komt, kijk dan is het weer een ander verhaal!

  10. It’s offical. De iPad Mini komt er dus echt.

  11. “bijvoorbeeld studenten die de tablet voor hun digitale studieboeken gaan gebruiken.”
    slaat dus volkomen nergens op. 9.7 inch werkt juist beter en productiever, vele malen lichter dan menig laptop.
    een goed voorbeeld was de prijs, die aanzienlijk lager ligt dan de huidige ipads, en dus ander publiek aanspreken die geen 500 euro over hebben .

  12. @remco:
    Ja dus weer een mooie markt voor de student, tenminste ken niet veel studenten bij wie het geld op de rug groeit.

  13. @Tom:
    ken er ook noet veel met tablets, laat staan 7 inch

  14. Ik heb al een iPad die ik maar niet kan delen met mijn vrouw..Wilde nog een iPad halen voor haar, maar denk dat zij de mini veel leuker zou vinden, even wachten dus!! 🙂

  15. Origineel geplaatst door remco
    @Tom: ken er ook noet veel met tablets, laat staan 7 inch

    Hier in Leiden zijn er anders behoorlijk wat studenten die steeds vaker een tablet gebruiken ipv een MacBook of andere laptop. Zelf gebruik ik ook steeds meer m’n iPad ipv een zware MacBook (+ 2 wettenbundels).

  16. @Zotheid:
    Wat dacht je dat ik doe. Ik heb niet eens een laptop, wel een iPad en 2 Kluwer collegebundels. Maar niet in Leiden.

  17. Onze boeken zijn steeds meer digitaal. Langzaam zie je de mensen met tablets komen. Vooral tijdens de hoorcollege’s zijn deze handig.

    Ook ik heb net zelf een iPad aangeschaft. En kan eigenlijk nu al niet meer zonder :p

  18. Zou ook een iPhone 5 met 3,5” scherm kunnen zijn hahaha

  19. Zowel knap als hinderlijk tegelijk, alsof we tot nu toe diep ongelukkige sukkels zijn geweest en op 23 oktober aanstaande eindelijk onze langverwachte, glorieuze toekomst begint. Laten we meteen een nieuwe jaartelling instellen.

  20. Maar uhhm… Ik wil juist een grotere iPad.. Miss iets breder en dan 16:9 HD scherm.. Geen kleinere ? Wat moet je nou met een kleinere iPad als je een iPhone 5 of iPod touch kunt kopen…..

    Echt nutteloos…..

  21. Die regenboog van kleuren? Zijn dat misschien de kleuren waarin de iPad mini straks te leveren is? Ze komen namelijk heel erg dicht bij de kleuren waarin de nieuw iPod Touch te koop is…….

  22. Nou, ik ben er erg blij mee. Heb een iPhone en een iPad2. Daarnaast heb ik een Blackberry Playbook en vind dat formaat heel fijn om mee te nemen. Heerlijk formaat om een boek te lezen, film te kijken, etc. Jammer is dat Blackberry bijna geen apps heeft. Kijk dus uit naar de Mini iPad.

  23. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @RWK: Ik hoop elke keer dat Apple het toch beter geheim heeft gehouden en ons echt gaat verrassen. Bij de iPhone 5 dacht ik ook: zouden ze ons nou de hele tijd voor de gek hebben gehouden? Dat zou een stunt zijn geweest. Maar helaas, bij de iPhone 5 bleek eigenlijk alles te kloppen. Ik vrees dat we bij de iPad mini ook vooraf alles al weten. Best wel jammer eigenlijk.

    Vind ik ook
    Het had een verrassing moeten blijven vind ik leuker en spannender
    Dan al die geruchten wat soms niet kloppen
    Net als bij die Apple inventaris en hoe is die bij die persoon terecht gekomen

    Iemand doet die geruchten verspreiden
    Ergens vlakbij Apple of een fabrikant of een buitenlandse (Aziatische)firma of die mensen die aan die mockups enzevoort komen

  24. ik heb pas een Nieuwe IPad (3) in mei gekocht
    Ben ik ook blij mee

  25. Origineel geplaatst door Leo klepper
    Zowel knap als hinderlijk tegelijk, alsof we tot nu toe diep ongelukkige sukkels zijn geweest en op 23 oktober aanstaande eindelijk onze langverwachte, glorieuze toekomst begint. Laten we meteen een nieuwe jaartelling instellen.

    Whoehahaha een nieuwe jaartelling. Dan gaan er een paar Maya’s over de zeik. “Sorry jongens nieuwe jaartelling dus de ondergang van de aarde gaat ook niet door”

  26. @Olga.p2000: Welke gek bij Apple heeft het woordje ‘THE’ in de nederlandse autocorrect gezet?

  27. @BRK: Apple kan heel gemakkelijk de 16GB ‘gewone’ iPad schrappen en de 32GB ietsje duurder maken om zo ruimte te creëren voor de iPad Mini. Reken op €429,- voor een 16GB iPad Mini en 529,- voor de 32GB Mini.

    Zelf hoop ik trouwens op een 13″ Retina MacBook, maar dat zal wel weer niet gebeuren helaas……

  28. @Gonny:

    6 kleuren:Zwart, wit, groen, blauw, roze en (product)RED
    2 groottes HD: 8 gb en 16 gb
    2 soorten connecties: wifi en wifi + 3g
    —————- x
    24 modellen

    en van deze afbeelding vind ik het logo onwaarschijnlijk groot (ziet er goedkoop uit).

  29. Waarom wil iedereen de ipod touch vergelijken met de ipad…dit zijn twee verschillende lijnen van producten.

    Een complete full ops Audi A4 kost ook meer dan een basis A6… om maar een vergelijking te geven. Elk moet uitmaken wat zijn wensen en budget zijn.

  30. @BRK
    Das wel logisch.
    Omdat je iPod touch zo klein is moet er hardware in wat ook zo klein mogelijk is, en dat is duurder.
    iPad mini is een stukje groter dus de hardware zou ook een stukje groter kunnen worden.
    En dat is weer goedkoper.

  31. Origineel geplaatst door Keizer
    @Olga.p2000: Welke gek bij Apple heeft het woordje ‘THE’ in de nederlandse autocorrect gezet?

    haha ja, zeer hatelijk!

  32. Wellicht heeft het vele uitlekken te maken met dat Apple steeds sneller een product uitbrengt na de aankondiging.

  33. @RWK: Ik hoop elke keer dat Apple het toch beter geheim heeft gehouden en ons echt gaat verrassen. Bij de iPhone 5 dacht ik ook: zouden ze ons nou de hele tijd voor de gek hebben gehouden? Dat zou een stunt zijn geweest. Maar helaas, bij de iPhone 5 bleek eigenlijk alles te kloppen. Ik vrees dat we bij de iPad mini ook vooraf alles al weten. Best wel jammer eigenlijk.

  34. Heeft iemand al een theorie waarom er zoveel kleurtjes in de uitnodiging zitten? De iPad mini is straks toch te koop in de kleuren van de iPod touch en nano?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.