Apple Nederland op zoek naar Social Media Officer?

Social Media Expert in Amsterdam: is het een vacature van Apple? Zoveel internationale leveranciers van consumentenelektronica die een rage teweeg brengen, zijn er niet.

social media officerEen internationale leverancier van consumentenelektronica, die vaak hypes en rages start en gevestigd is in de omgeving van Amsterdam. Een bedrijf dat bekendstaat om zijn dure, maar mooi ontworpen producten… zou dat Apple zijn? Sinds bekend werd dat Apple bezig zou zijn met een Europese uitbreiding en een Apple Store in Amsterdam wordt er door de recruitment-experts naarstig gezocht naar vacatures die in ‘het plaatje’ passen.

Het begin van de vacature-omschrijving luidt (in originele spelling):

Over Internationaal consumenten elektronica leverancier
Onze opdrachtgever is een internationale speler op het gebied van het aanbieden van consumenten elektronica. De kracht van mijn opdrachtgever is het marketen van tamelijk dure, mooi ontworpen, hoog-technologische consumentenelektronica.

De groei en constante ontwikkeling van deze internationale speler hebben ze te danken door hypes en rages te starten. Hierdoor bereiken zij binnen een bepaalde sector vaak in één klap een groot marktaandeel door de introductie van een nieuw model.

Omschrijving
Deze vacature bij onze opdrachtgever is onstaan doordat zij merkt dat Social Media steeds meer gaat betekenen in het aanschaffen van elektronica. Om hierop in te spelen zijn zij bezig met het opzetten van een nieuwe divisie. Deze divisie richt zich op het kanaliseren, analyseren en optimaliseren van de digitale mogelijkheden op het gebied van Social Media.

Het hoeft hier trouwens niet om Apple te gaan, maar de omschrijving past in ieder geval perfect. Of kunnen jullie een ander bedrijf bedenken wat aan deze omschrijving voldoet?

Overigens: dat je een iPhone bij krijgt als je een geschikte kandidaat weet houdt overigens geen direct verband met Apple, want die bonus krijgt iedereen die een vriend of collega met New People in contact brengt.

Meer info: New People
Tipgever: Mark via Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2010, 21:06
Categorieën Apple, Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple, vacature

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.