Apple Music Voor jou gemaakt: Op repeat mix

Reacties voor: Nieuwe persoonlijke mix in Apple Music: Op repeat (en zo vind je hem)

Ben jij grootgebruiker van de persoonlijke mixen van Apple Music? Dan is er goed nieuws, want er is een nieuwe zesde mix bij gekomen: Op repeat. Deze mix wordt elke dag vernieuwd.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. Hij is ook al te vinden in de webversie van Apple Music 🙂

    Draai deze op mijn werk via Windows 11 > Chrome en daar staat hij al klaar bij Luister nu

    Reageer op JustOleg

  2. Ik word er juist heel vervelend van dat Spotify in alle persoonlijke mixen telkens maar weer met dezelfde nummers van dezelfde artiesten in het betreffende genre blijft komen. Ik wil juist verrast worden met ‘als je dat leuk vindt, luister dan hier ook eens naar’. En als het dan een keer een van mijn favoriete artiesten, is kies dan eens een minder voor de hand liggende track van een vergeten album. Een playlist zoals On Repeat zal ik dus never nooit aanzwengelen.

    Reageer op Ramon

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.