Reacties voor: Opinie: Apple Music Connect is de verbinding met artiesten en luisteraars kwijt

Van Apple Music Connect is na bijna een jaar weinig meer over. Artiesten laten het netwerk links liggen, waardoor er ook voor gebruikers steeds minder te vinden is. Waar ging het mis en is Apple Music Connect nog te redden?
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Heb connect gebruikt. Heb na de gratis periode Apple Music nog wel een tijdje aangehouden, maar ben in 2016 terug naar Spotify gegaan. Vond Spotify qua afspeellijsten.

  2. Volgens mij is Apple de connectie met iedereen kwijt 🙁

  3. Sociale media met een muur eromheen, dat werkt voor geen meter. Geen idee waarom Apple dat niet snapt.

    Ze zouden gewoon elke artiest, elke DJ, elke fan, elk podium een plek moeten geven op applemusic.com (of een andere url) met previews van elke song (net als in iTunes) en linkjes naar iTunes, Apple Music, Wikipedia, allmusic.com, zelfs misschien amazon en spotify. Zorg dat artiesten naar hartenlust lyrics en demo’s, nieuws etc. kunnen posten (waar toegestaan) en zorg dat de site perfect werkt. Geef plaats aan playlists en zorg voor gemakkelijke uitwisseling en conversie waar nodig. Voorzie in een uitstekende zoekfunctie. Forums voor wie zorgt voor de noodzakelijke moderatie, maak daar een intelligente robot voor als men geen tijd of geld daarvoor heeft.

    Het zou snel één van de meestbezochte sites worden. En het zou Apple geen windeieren leggen. Gemak dient de mens.

    Eddie Cue, sneu misschien, maar hoe eerder er een ander is voor hem, hoe beter.

  4. Na de proefperiode Apple Music opgezegd, vooral vanwege de onmogelijke bediening van de app (zeker gedurende autoritten). Aan Apple Connect heb ik geen behoefte.

  5. Ben een zeer tevreden gebruiker van Apple Music maar in tegenstelling tot Beats 1 heeft het Connect onderdeel voor mij totaal geen toegevoegde waarde. Onoverzichtelijk, en vanwege de beperkte toegang voor normale stervelingen is het ook niet mogelijk er daadwerkelijke connecties te leggen.

  6. Ik heb Apple Music nooit gehad, heb alleen een paar keer naar Beats 1 geluisterd in de eerste dagen dat het uit was. Vond de genres / programmering niet echt mijn stijl dus ben afgehaakt.

    Ik wist tot het lezen van dit artikel niet eens af van Apple Music Connect, terwijl ik doorgaans goed op de hoogte ben van IT / technieuws. Dat zal dan dus deels aangeven hoeveel mensen dit nu echt kennen en gebruiken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.