AirPods Max gebruiker

Reacties voor: Ons wensenlijstje voor Apple Music Classical: 6 verbeteringen die we willen zien

De introductie van Apple Music Classical is een eerste stap voor Apple op het gebied van klassieke muziek. Maar het kan nog veel beter: hier is ons wensenlijstje voor een verbeterde Apple Music Classical.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Ik zou graag zien dat het geheel los staat van de “gewone” Music app zodoende mixen de voorkeuren niet.

  2. En niet te vergeten, waar blijft de desktop app voor MacOS? En daarnaast, waarom is de dienst niet in Bluos? Streamen vanaf een iPhone voelt zo ouderwets.

  3. Bij #5. Hoe kan je dan nu wel de muziek ik de hoogste kwaliteit luisteren? Ik kan dat nergens terugvinden de jullie artikelen. Wat is daar voor nodig?

  4. Een native Ipad- en Macos-versie. Het is mij onduidelijk of je m ook met je homepod kan gebruiken, zoals Apple music. Best lastig als je Kol Nidrei gespeeld door Jacqueline du Pre wil horen, lijkt me. Verder vind ik het een verademing, vergeleken met het oerwoud in Apple Music (wat betreft de klassieke catalogus).

  5. #6 een Apple tv-app

  6. @Maarten: Bekabelde oortjes

  7. @Jorn DC: Dus van die goedkope Apple oortjes met een kabeltje en daar zou je High Res, spatial sound, Dolby enz geluid mee moeten gaan horen?? Dan is het zonde van alle bandbreedte en al het werk dat er in is gestopt om het zo op te nemen en te editten.

  8. Meelopend libretto bij opera

  9. Origineel geplaatst door RedBeard
    Ik zou graag zien dat het geheel los staat van de “gewone” Music app zodoende mixen de voorkeuren niet.

    Helemaal mee eens. Zat gisteren lekker een mix te luisteren, komt er ineens klassieke muziek doorheen. Voor mij is dat echt losstaand.

    Ik luister door Apple classic zeker op momenten wat meer klassieke muziek. Prachtig dat het in de aparte app zit, maar koppel het los van Apple Music zelf aub

  10. Apple classical music gebruiken in Sonos en CarPlay zou mijn wens zijn

  11. Kijk eens, een inleiding op klassieke muziek in fiks wat delen:

    https://classical.music.apple.com/nl/playlist/pl.22a358bc99664e2cb25f1be386b21d36

    Op jullie wenken bediend 😉

  12. (Red.) We hebben de lijst aangevuld met een extra wens, namelijk een Mac-app.

  13. Zeker een Apple TV app, zodat je spatial klassieke muziek via je versterker kunt afspelen. Liefst zodanig bediend vanuit iPhone/iPad dat het scherm zelf nog uit kan blijven ook (headless / “connect” – geen AirPlay).

  14. In Apple Music luister ik alleen klassiek. Ik zou heel graag over gaan naar Apple Classical, maar ik mis daar de aanbevelingen die ik veel gebruik/luister: het oneindig-symbool als je een lijst afspeelt, “Station van ” en “Discovery-station”.

  15. Het is nu niet mogelijk om in ‘Ontdek’ een combinatie van instrumenten te selecteren. B.v. ontdek muziek met de combinatie Cello + Piano. Hetzelfde geldt voor Catalogus. Een combinatie van Componist en Dirigent en/of Orkest is helaas niet mogelijk.
    Het is mijn #1 wens om in ‘Ontdek’ op een combinatie van instrumenten en catalogus muziek te ontdekken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.