Reacties voor: Apple Music geeft via Snapchat kijkje achter de schermen bij Beats 1

Luister je naar Beats 1, en zou je ook wel eens willen weten hoe het er in de studio aan toegaat? Dan kun je Apple Music vanaf nu op Snapchat volgen voor een vermakelijk kijkje achter de schermen.
Lars Paymans -

Reacties: 11 reacties

  1. Wat vinden jullie van Beats 1? Ik vind het ja… Soms verschijnt er wel leuke muziek, maar in de meeste gevallen is het muziek dat je eh…. Ja…. Niet echt vaak hoort zeg maar.

  2. Heb het nog niet geprobeerd. Ik zie mijn muziek niet eens op m’n iPhone, maar wel op m’n MacBook pro. Iemand een idee hoe ik dat wel zichtbaar krijg?

  3. @Maurice Hollink: Instellingen >> Muziek Check daar even! Onthoudt wel dat je iOS 8.4 moet hebben voor Apple Music 🙂

  4. Beats1 over het algemeen super. Luister er veel naar en heb echt al veel goeie nieuwe muziek en artiesten toevoegt die is zonder nooit had leren kennen.

    Alleen dat connect vind ik echt totaal geen toegevoegde waarde hebben.

  5. Beats 1 vind ik echt een verademing. Er wordt van links naar rechts gedraaid, dus veel afwisselende muzieksoorten en heel veel nieuwe muziek die je anders waarschijnlijk niet had ontdekt. En alles draait om muziek, niet om commercials en de ego’s van de DJ’s. Echt een enorme plus van Apple Music t.o.v. andere streamingdiensten.

    Ik hoop op toekomstige uitbreiding met Beats 2 etc. voor jazz, klassiek, wereldmuziek etc.

    Daarnaast mogen er meer steden bij komen van waaruit wordt uitgezonden met de bijbehorende muziek scène (Berlijn, Sydney etc.) Dan wordt het pas echt world wide always on. Maar desalniettemin m.i. een van de beste Apple diensten sinds jaren.

  6. @Maurice Hollink: staat icloudbibliotheek aan? Anders zie je inderdaad niks. Zo ja even de schakelaar aan en uit zetten dan zou hij moeten werken.

  7. Ik vind Apple Music wel een complete streaming dienst maar vind de app wel rommelig overkomen hopen dat Apple hier in de toekomst iets aan gaat doen!

  8. Ik ben altijd al een radio fan geweest, en vindt beats1 dan ook erg veel toegevoegde waarde hebben. Niet om de hele dag te luisteren (daarvoor wordt ook teveel herhaald) maar voor af en toe. Met name de show van Julie Adenuga ben ik erg over te spreken, wat een geweldige muziek komt daar voorbij zeg.

  9. Ja, Julie Adenuga heeft inderdaad een van de prettigste programma’s met veel drum and bass en andere Britse muziek. En het is ook een erg prettige persoonlijkheid.

  10. Origineel geplaatst door MichielK: […] niet om commercials

    Wordt bij mij soms onderbroken. “Beats One is made possible by McDonald’s and King.com”

  11. Origineel geplaatst door Barend
    Wordt bij mij soms onderbroken. “Beats One is made possible by McDonald’s and King.com”

    Klopt, die boodschap krijg je wel eens te horen, maar wat ik bedoel is dat commercials niet het doel zijn van het station. Dus niet om de 3 nummers een reclameblok van 5 minuten zoals dat op commerciële stations veelal gebeurt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.