Reacties voor: Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wanneer rolt deze Apple Mirror van de lopende band?

Een enthousiaste ontwerper heeft in zijn vrije tijd een slimme spiegel gemaakt, genaamd Apple Mirror. Met deze spiegel bestel je een Uber, kijk je naar Netflix en vraag je Siri om hulp. Zie jij ook wat in een spiegel als deze?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Deze zal nooit komen. Maar als je van knutselen houdt kan je ‘t prima zelf bouwen.

    https://magicmirror.builders

  2. “Slechts een paar apps lijken daadwerkelijk te werken, ”

    Heb ik naar een ander filmpje zitten kijken? Hij heeft ook niet alle apps gedemonstreerd dus hoe weten jullie dat de rest ook niet gewoon werkt? En jullie schrijven ook dat praten tegen de spiegel wordt getoond. Geen seconde van gezien. Alles wat hij deed was middels touch. En overigens, hoe erg is het dat het lijkt alsof je tegen jezelf praat als je tegen de spiegel praat? Wie doet dat niet wel eens als hij/zij in de spiegel kijkt? En als je spiegel dan ook handig meewerkt is dat alleen een plus punt. Ik kan mij genoeg toepassingen verzinnen die hierop zouden werken, voor mannen en voor vrouwen. Een paar jaar geleden was er ook eens een concept filmpje waarin smart functies op de spiegel in de badkamer werden gedemonstreerd en ook een coole functie voor in de keuken. Kom je thuis, gooi je je Phone op het aanrecht. Alle foto’s van de dag worden geladen en je kan meteen selecteren wat je wilt houden of wat je in de cloud of op een NAS wilt zetten. Zag er toen al zoooooo stoer uit.

  3. Àls hij er toch ooit komt, staat de maker voor een lastige keuze: wèl of géén ontspiegelende coating 😉

  4. Petje af zal wel wat kosten..Anders had ik hem graag in huis gehad.Knap staaltje hobbywerk.

  5. @Carsten: Dan heb jij nog niet op de site gekeken daar staat duidelijk dat er spraak op zit en werkt

  6. Er zijn genoeg Smart Mirror projecten op het internet te vinden. Door gebruik te maken van Apple icons lijkt het er op dat deze mirror ook daadwerkelijk iOS draait, maar ik vermoed dat er op de achtergrond gewoon een RaspberryPi of zelfs een normale PC draait.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.