WWDC 2017 achtergrond voor iPhone.

Apple gaat WWDC-keynote op 5 juni livestreamen

Apple gaat de WWDC-keynote livestreamen op maandag 5 juni 2017 om 19:00 uur Nederlandse tijd. Zet het in je agenda!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Mocht het nog niet in je agenda staan, dan is het nú hoog tijd om de avond van 5 juni volledig te blokkeren. Apple heeft namelijk bevestigd dat de jaarlijkse WWDC-keynote als livestream te bekijken zal zijn. Dit jaar vinden de aankondigingen plaats op 5 juni om 19:00 uur Nederlandse tijd. Zorg dus dat je klaar zit voor de livestream en voor de berichtgeving op iCulture!


WWDC 2017 achtergrond voor iPhone.

Update 25 mei: Dit artikel is opnieuw gepubliceerd omdat Apple nu officieel de livestream voor de keynote heeft bevestigd.

Update 26 mei: Ook de Apple TV Events-app is nu bijgewerkt voor het event.

WWDC 2017 op 5 juni

Er was natuurlijk al bekend dat de keynote van WWDC 2017 dit jaar op maandag 5 juni zou plaatsvinden. Apple kondigde het al vroegtijdig aan. Ook de ontwikkelaars die zijn ingeloot hebben inmiddels bericht ontvangen. Zij konden voor $1.599 een kaartje kopen en mogen de hele week bij de sessies aanwezig zijn. Voor ons is voor al de maandagavond interessant, als Apple de nieuwe functies voor iOS 11, tvOS, watchOS en macOS gaat onthullen.

Apple TV-app bijgewerkt voor WWDC

Apple heeft alvast de Apple TV Events-app bijgewerkt voor de WWDC-keynote op 5 juni. Je kunt de update meteen installeren vanuit de App Store op de Apple TV. De vernieuwde app heeft een aangepast icoontje met het WWDC 2017-logo en nodigt mensen uit om de keynote te kijken via de livestream.

Apple TV keynote WWDC-livestream

Locatie dichtbij Cupertino
Dit jaar vindt de keynote plaats in het McEnery Convention Center in San Jose (Californië). Later die week zullen daar ook de workshops en overige evenementen plaatsvinden. Voorheen vond WWDC altijd plaats in San Francisco. De capaciteit van beide locaties is ongeveer hetzelfde, maar de nabijheid van Cupertino maakt het voor Apple-engineers makkelijker om meer tijd op de conferentie door te brengen.

Op iCulture kun je natuurlijk onze snelle verslaggeving verwachten, waarbij je meteen met andere bezoekers in discussie kunt gaan of dit nou is waar je op hoopte. Mogelijk gaat Apple niet alleen de nieuwe versies van de vier besturingssystemen onthullen, maar ook een Siri-speaker en nieuwe iPads.

Revisiegeschiedenis:

  • 2017 - 25 mei: Apple heeft nu de livestream bevestigd. Eerder nodigden ze al de media uit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 mei 2017 om 9:19
Onderwerpen
,
Categorie
Apple
16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.