Humane demo

Reacties voor: Mysterieuze startup Humane geeft na 5 jaar meer openheid

Meerdere Apple-medewerkers zijn overgestapt naar Humane, een mysterieuze startup opgericht door twee voormalige iPad-medewerkers. Niemand weet waar nou precies aan gewerkt wordt, maar naar eigen zeggen is het nogal spectaculair. Na 5 jaar geheimzinnigheid is er eindelijk meer bekend.

Reacties: 10 reacties

  1. Het is dan waarschijnlijk toch een agenda app in een pratende “personal assistant” vorm.

  2. Het zal een app op je telefoon zijn die communiceert met andere telefoons waar die app op is geïnstalleerd. Daar kan je aanvinken wat je zoekt of voor waarden, smaken, gewoontes jij als persoon hebt (bv. ik hou van golf, zeilen, lezen ect.) en die ander omvangt dan een seintje als een soortgelijke geest is ontdekt. Daardoor kan er menselijk contact ontstaan met mensen die je anders “straal voorbij” zou lopen. Het menselijke contact komt dan op de eerste plaats te staan. En als ik dat zo lees heeft het met eerlijkheid en vertrouwen te maken.

    Dat zou in ieder geval mijn droomapp zijn.

  3. @Aagje: Klinkt als een soort dating app (?)

  4. @Aagje: een nachtmerrie voor contact gestoorde mensen, nog een app die je bespied?

  5. Meer openheid? 🤷🏻‍♂️ Nu weten we nog niks.

  6. Mmmm… ChatGPT maakt me nu niet direct enthousiast over toepassingen van AI.
    En waarom wordt het nou weer alleen in gebouwd in producten van LG en Volvo ? Waarom niet gewoon in de Volkswagen EOS, om maar even een zijstraat te noemen. 😇

  7. Welke hipster rijdt er nou in een Volkswagen?

  8. Eh er zijn al heel veel AIs op de markt en die leven allemaal in je telefoon.

  9. Ik denk dat dit soort bedrijven het erg lastig gaan krijgen, nu geld weer erg duur wordt. De rente is immers behoorlijk aan het stijgen.

    Investeerders willen nu winst zien en geen sprookjes, sprookjes zijn nu te duur.

  10. Wat een nutteloos ding. Je moet je hand dus optillen om alleen iets te kunnen lezen op je hand. Dus dezelfde handeling als met een smartwatch die dan ook nog eens interactief is.
    Ook heb je altijd een borstzak nodig indien het met een clipje werkt of je bent elke keer gaatjes in je trui aan het prikken indien hij opgespeld moet worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.