Reacties voor: Apple lost installatieproblemen iOS 3.1.3 op

Apple heeft de installatieproblemen van apps op iOS 3.1.3 opgelost. De problemen zijn vanaf Apple's kant opgelost, waardoor gebruikers geen firmware-update hoeven uit te voeren.
Lees het complete artikel → Apple lost installatieproblemen iOS 3.1.3 op
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 13 reacties

  1. Ik vind het vreemd dat je iOS ‘firmware’ noemt. Firmware bestuurt in mijn ogen direct de hardware zoals een harde schijf, een scherm etc. iOS is een besturingssysteem, en dus software.
    Er staat overigens ‘software’ in het plaatje bij dit artikel 🙂

  2. Daar zullen een hoop mensen erg blij van worden.Hopelijk zijn hier ook de problemen mee opgelost voor de mensen met andere firmware versie ‘s

  3. Maar goed. Ik heb een maand geleden mijn nichtje nog mijn oude iphone 3G gegeven die ik daarvoor gedowngrade heb naar 3.1.3 omdat de snelheid vanaf 4.0 om bij te janken is.

  4. Origineel geplaatst door Stan
    Ik vind het vreemd dat je iOS ‘firmware’ noemt. Firmware bestuurt in mijn ogen direct de hardware zoals een harde schijf, een scherm etc. iOS is een besturingssysteem, en dus software.
    Er staat overigens ‘software’ in het plaatje bij dit artikel

    Vroeger heette de software firmware x.x voordat het iOS x.x genoemd werd.

  5. @iFonzie: Nee, vanaf de introductie in januari 2007 heette het iPhone OS. Pas in juni 2010 – bij de introductie van de eerste iPad – is het hernoemd naar iOS.

  6. @Stan: Wiki:

    There are no strict boundaries between firmware and software, as both are quite loose descriptive terms. However, the term firmware was originally coined in order to contrast to higher level software which could be changed without replacing a hardware component, and firmware is typically involved with very basic low-level operations without which a device would be completely non-functional.

  7. iOS 3.1.3 is zó 2009

  8. Origineel geplaatst door dirk
    iOS 3.1.3 is zó 2009

    Mensen met een ouder toestel (3G) hebben geen andere keuze vanaf 4.0 is de besturingen pokketraag(na het ontgrendelen durft je scherm al 3 à 5 seconden zwart te blijven alvorens naar je beginscherm te gaan). Got it?

  9. Origineel geplaatst door dirk
    iOS 3.1.3 is zó 2009

    Dirk is vast een broertje van Roy.Uit het vorige Artikel over problemen met 3.1.3. Gewoon een beetje dom

  10. Ik heb een volgend ‘probleem’, ik kan namelijk niet meer alles tegelijk updaten op mijn 3gs met 4.3.5, krijg de melding dat ik ik moet updaten naar 5.0, maar het vervelende is dat ik een foutmelding krijg als ik wil updaten…

    Updaten 1 voor 1 gaat dan weer wel..

  11. Origineel geplaatst door Stan
    Ik vind het vreemd dat je iOS ‘firmware’ noemt. Firmware bestuurt in mijn ogen direct de hardware zoals een harde schijf, een scherm etc. iOS is een besturingssysteem, en dus software. Er staat overigens ‘software’ in het plaatje bij dit artikel

    Opzich heb je gelijk, maar firmware is natuurlijk ook software.

  12. @smietje: Dat is niet een probleem, aangezien een van je apps 5.0 vereist. Om automatisch te updaten zul je dus naar 5.0 of hoger moeten gaan.

  13. @smietje Bij mij is het net andersom. Ik kan niet meer een voor een updaten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.