Apple-logo en link verschenen op omheining Apple Store Haarlem

Apple heeft de Apple Store in Haarlem aan de winkelstraat gepresenteerd met een wit Apple-logo en een link naar de retailsite.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

apple haarlem logo
Apple heeft een wit Apple-logo met een link naar de retailwebsite geplaatst op de zwarte omheining van de Apple Store in Haarlem. Dit blijkt uit een foto op Twitter geplaatst door @PeterVerver en inmiddels geverifieerd door iCulture.

Apple heeft inmiddels bevestigd dat de Apple Store in Haarlem op 7 december zal openen.

De foto werd meteen opgepikt door OMT, maar omdat er in het verleden wel eens een neplogo op een schutting is verschenen dat Apple-fans op de verkeerde been zette, zijn we het logo beter gaan bekijken. Het logo komt wat ons betreft betrouwbaar over. Bij eerdere winkelopeningen in Zweden verscheen ook de tekst apple.com/retail/se op de schutting. Maar Apple plaatst ook wel een algemenere link, zoals in Italië. Apple laat op deze manier aan de winkelstraatbezoekers weten dat de Apple Store binnenkort zijn deuren zal openen. Een officiële openingsdatum is alleen nog niet genoemd. Wat opvalt is dat de URL apple.com/nl/retail leidt naar een pagina, waarop nog geen informatie over de Apple Store Haarlem is te lezen.

haarlem deur

Afgelopen week bevestigden meerdere anonieme bronnen tegenover iCulture dat de Apple Store in Haarlem nog voor de kerst wordt onthuld en geopend. Vermoedelijk gebeurt dit op een zaterdag, zoals bij de Apple Store in Amsterdam ook het geval was. Door de kieren van de omheining konden we al zien dat de Apple Store bijna af is.

Uiteraard wisten wij al een tijdje dat de Apple Store zich in Haarlem zal gaan vestigen: de Apple-retailsite toont al lange tijd vacatures voor de locatie in Haarlem. De eerste geruchten over de Apple Store in Haarlem kwamen begin dit jaar voorbij.

Apple Store Haarlem Twitter 5

Apple Store Haarlem Twitter 1

Apple Store Haarlem Twitter 2

Apple Store Haarlem Twitter 4

Apple Store Haarlem Twitter 3

Foto’s in artikel: @irchell en @peterverver

Meer over Apple Store Haarlem

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 december 2013, 13:28
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, apple store haarlem

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.