Reacties voor: Apple lost kritieke tiff-bug op in iOS en OS X

Apple heeft een gevaarlijke tiff-bug opgelost in iOS 9.3.3 en OS X 10.11.6, waarbij persoonlijke gegevens konden worden gestolen.
Lees het complete artikel → Apple lost kritieke tiff-bug op in iOS en OS X
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Is deze bug ook opgelost in beta iOS 10 en macOS Sierra?

  2. Kan iemand mij a.u.b. vertellen of deze fixes al in de beta’s van iOS 10 en Mac OS zitten verwerkt?

  3. Origineel geplaatst door Bart
    Kan iemand mij vertellen of deze fixes ook al in de beta’s van iOS 10 en Mac OS zitten verwerkt?

    Dat vraag ik mij ook af

  4. Aangezien de beta versies van Sierra en iOS 10 gelijk zijn uitgekomen met iOS 9.3.3 en EC 10.11.6 denk ik wel dat het in orde is. Maar zeker ben ik niet 🙂

  5. niet alles lijkt goed vertaalt te zijn. bij het afsluiten van mijn mac komt de vraag: “Are you sure…….. “vervolgens “Als u niets doen…..”
    en bij de knoppen cancel en shut down. iemand bekend of dit een fout in de installatie is of dat de vertaling niet goed is doorgevoerd?

  6. @hans: Hier niet. Alles gewoon NL.

  7. Ik heb zojuist beide updates geïnstalleerd op 2 iPhones, een iMac en een macbook pro. Bij de iMac en de Macbook pro kan ik niet meer screamen via mijn (oud) appleTV dmv airplay. Iemand hetzelfde probleem of nog beter, een oplossing?

  8. opgelost door ENG als standaard taal te doen en NL verwijderen. daarna restart en het omgekeerde gedaan NL standaard, ENG weg en een restart. probleem mee opgelost.

  9. Origineel geplaatst door hans
    niet alles lijkt goed vertaalt te zijn. bij het afsluiten van mijn mac komt de vraag: “Are you sure…….. “vervolgens “Als u niets doen…..”
    en bij de knoppen cancel en shut down. iemand bekend of dit een fout in de installatie is of dat de vertaling niet goed is doorgevoerd?

    opgelost door ENG als standaard taal te doen en NL verwijderen. daarna restart en het omgekeerde gedaan NL standaard, ENG weg en een restart. probleem mee opgelost.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.