Reacties voor: Apple kondigt de 4-inch iPhone SE aan

Apple heeft de iPhone SE aangekondigd, de krachtigste 4-inch iPhone ooit. Het toestel is vanaf begin april in Nederland en België verkrijgbaar. Hier lees je alles.
Lees het complete artikel → Apple kondigt de 4-inch iPhone SE aan
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 87 reacties

  1. Origineel ook weer..

  2. Een iPhone 5s met iPhone 6S specs.. Hopelijk komt er ook nog wat innovatie deze keynote 🙁

  3. Wel een goedkoop toestel voor dezelfde specs als 6S.. Wie had dat ooit gedacht 🙂

  4. Hmm, had er meer van verwacht 🤔

  5. Wauw! Ik ben onder de indruk. Ik zou hem wel willen!

  6. Hebben!
    Weet iemand waar ik mijn 5d kan omwisselen tegen de SE? (Met opleg duh)

  7. Snap niet waar mensen hier zo over zitten te zeuren. Ga hem zeker halen als vervanger van mijn iPhone 5s. Vind de iPhone 6 simpelweg te groot.

  8. War een super strategisch goed idee van Apple!! De 6s vond ik te groot..blij dat ik heb gewacht op dit model, heb nu de 5s dus kan straks lekker alles nog veel sneller met één hand bedienen ^^

  9. Zo goedkoop!! Heb net een 5s gehaald voor 367 voor minder dan 100 euro meer had ik deze gehad

  10. Ik zit nu ook sterk te twijfelen over dit toestel.. Heb nu een 6S, maar dat scherm blijft onprettig groot..

  11. Mooi zeg! Precies wat ik wilde zien!

  12. Goedkoop? $399 zal wel €499 worden, en dan heb je 16 gb. De 64 gb zal dan wel minimaal €599 gaan kosten. €600 voor een gepimpte iPhone 5. Hmm tja mixed feelings eerlijk gezegd.

  13. @Bob: ik heb vorige maand mijn iPhone 5 bij T-mobile voor €130 kunnen inleveren met kapotte ‘volume up’ knop.

    Ik zou daar eens vragen hoeveel de 5S nog waard is.

  14. Super! Geen lomp formaat en toch (bijna (geen 3D touch)) zelfde specs als 6s. Lang genoeg op moeten wachtn. Ben ervan overtuigd dat Apple een opleving zal gaan zien mbt iPhone verkoopcijfers. Uiteraard is 16gb een lachtertje, maar de 64gb is uitstekend. Zal wel zo’n 650 euro gaan kosten hier denk ik. Gaat hem hoe dan ook worden voor ons.

  15. Zodra het mogelijk is, bestel ik de SE in plaats van mijn 6S. Tot op de dag van vandaag vond ik de 5S het prettigste toestel dat Apple heeft uitgebracht. Met deze specificaties heeft de SE alles te bieden wat ik momenteel zoek in een mobiele telefoon.

  16. Heb er toch een beetje een zure smaak van in mijn mond. Ik ben zeer gehecht aan mijn iPhone 5s, maar na zoveel jaar had ik toch wel gehoopt op een nieuw design. En nee, ik wil geen Samsung of een grotere 6s. Maar goed.. aangezien ik weinig keus heb zal dit em dan maar moeten worden. Prijs valt daarentegen wel mee. Maar toch, had liever meer betaald voor een echt nieuw toestel.

  17. Mooie specs in een 4″ apparaat. Wat echt mooi was geweest. Ook een nieuw design like de 6s. Maar dan was ie waarschijnlijk wel weet duurder geweest. Voor 500 euro heb je wel een dik toestel.

  18. Erg blij mee. Die schaf ik aan als vervanger van mijn 5S zodra hij verkrijgbaar is. Nog even nadenken over de kleur. Was echt even bang dat ik het formaat van een 6 zou moeten kopen.

  19. Ik vraag me af of Apple hier voor hun zelf goed aan hebben gedaan.Als ik het zo vergelijk zijn de specs bijna identiek aan die van de 6S enkel in een kleiner formaat.Wie vind het dan nog interessant om gewone iPhone 6 te kopen met minder specs dan een iPhone SE die tenslotten goedkoper of een iets duurdere 6S inclusief 3D Touch.Als ik het zo bekijk is de SE goedkoper dan een iPhone 6 en je heb meer waard voor je geld behalve de grote van het display.

  20. 16Gb blijft jammer. Het is geen 2010 meer…

  21. De Nederlandse prijs is ‘slechts’ €489,- voor 16GB!! Dat is echt wel goedkoop te noemen voor Apple..

  22. De iPad komt vanaf € 689,-.

    Nou, dat valt toch mee? *sarcasme*.

    Paar nieuwe functies, maar wel met een instap prijs van € 689,-. En de ‘normale’ versie wordt dus niet geüpdatet. Dus iedereen die wilt upgraden maar in tegenstelling tot normaal €500 nu even € 189 meer neer leggen..

  23. Hahaha nog steeds geen design changes, komop man je wilt toch eens wat nieuws in je handen als je van een 5s komt, het zijn echt mooie specs voor die prijs. 3d touch heb je toch echt vrij weinig aan.

  24. Origineel geplaatst door Sander
    De iPad komt vanaf € 689,-.
    Nou, dat valt toch mee? *sarcasme*.
    Paar nieuwe functies, maar wel met een instap prijs van € 689,-. En de ‘normale’ versie wordt dus niet geüpdatet. Dus iedereen die wilt upgraden maar in tegenstelling tot normaal €500 nu even € 189 meer neer leggen..

    Oeps. Verkeerde bericht. Haha

  25. 2GB RAM aanwezig?

  26. @jo: Begrijp nooit dat mensen vlak voor de aankondiging
    van een nieuw model nog gauw een oud model aanschaffen en dan achteraf klagen dat ze liever het nieuwe model hadden gewild. Dat de 4′ SE er aan zat te komen wisten we al een tijdje, toch?

  27. Niks bijzonders. Wacht keurig op de iphone 7:) nog 6 maandjes:(

  28. Op tweakers is 95% van de reacties op de SE positief. Dat wil toch wel wat zeggen. 👍

  29. Wat kun je nog voor je 6S krijgen denken jullie? Ziet er nog als nieuw uit.. SE verbaasd mij echt zeg!

  30. Origineel geplaatst door Mohammed
    Heb er toch een beetje een zure smaak van in mijn mond. Ik ben zeer gehecht aan mijn iPhone 5s, maar na zoveel jaar had ik toch wel gehoopt op een nieuw design. En nee, ik wil geen Samsung of een grotere 6s. Maar goed.. aangezien ik weinig keus heb zal dit em dan maar moeten worden. Prijs valt daarentegen wel mee. Maar toch, had liever meer betaald voor een echt nieuw toestel.

    Qua prijs valt het dus toch tegen! Ik dacht dat ze USD 399 gelijk aan EUR 399 zouden schakelen. 🙁

  31. Op zich wel slim natuurlijk om weer wat leven in de brouwerij te blazen met een geüpgrade 5S. Geen verkeerde telefoon zeker niet voor die prijs. Maar wat doet de iPhone 6 nog in de line up? Als ik het goed zag duurder dan de SE en specs die er dik onder zitten. Had de iPhone 6 meteen opgedoekt want niemand wil nu toch een 6?

    Er is een ding wat me echt zorgen baart bij Apple en dat is het steeds grotere gebrek aan focus. Steeds meer en meer producten en de gemiddelde consument snapt er niks meer van.

  32. Kan iemand mij vertellen waarom $399 in NL € 489,- wordt? Voor het 16gb model. Zie apple store waar de 5 SE inmiddels op staat.

  33. Is de camera aan de voorkant ook nieuw?

  34. Wel raar dat het live photo’s ondersteund maar geen 3d touch. Hoe wek je die “levendige” foto’s tot leven?

  35. Prima dat ze met een opgevoerde 4″ iphone komen, alleen jammer dat hij in een 5s jasje zit. Hij oogt wat ‘outdated’, had verwacht dat het een kleine 6s zou zijn qua rondingen en dikte. Vind het nu een lomp ding.

  36. Zal er eentje gaan halen voor mijn vrouw als we in mei in NY zitten :-). Scheelt me toch € 130. Ik blijf lekker met mijn 6S zitten 😛

  37. @Mohammed: Vergeet de 21% btw in Nederland niet, deze wordt in de VS niet meegerekend omdat dit verschilt per staat.

  38. Het is een kwestie van smaak, maar ik vind de iPhone 5s (en nu dus ook de nieuwe iPhone se) de mooiste iPhone tot op heden. Ik ben dus blij dat Apple qua design niet heeft gekozen voor een kleinere iPhone 6(s). Jammer alleen dat er van de iPhone se geen variant is met 128 gb opslaggeheugen.

  39. Wel weer jammer dat ze nog steeds 16 Gb durven uit te brengen anno 2016. Hoop dat ze dit bij de iPhone 7 niet flikken en die standaard met 32 Gb uitbrengen.

    En whatsup met de koers berekening. 399 Dollar is opeens 489 Euro 🙁

  40. teveel geld voor een iPhone 5S(E) Reacties zoals de iPhone 6(s) is te groot…. dat werd ook geroepen toen apple van 3,5 naar 4 inch ging 😉 good luck buying it..

  41. Ik ga mijn 6S Plus verkopen voor €600,00 en ga mooi de iPhone SE 64GB kopen. Scherm is me toch te groot. 3D touch ga ik echt niet missen. Prachtig toestel Apple!

  42. Ik ben benieuwd wat dit gaat doen voor mijn abonnementskosten. Die heb ik afgesloten voor een 6plus in 2014 en ik ga nu zeker weten naar de SE overstappen.

    Helaas nog wachten tot 4 juni 😛

  43. Opzich best leuke producten maar de prijsstellingen hier in NL doen me eigenlijk hopen dat het één grote flop gaat worden. Ik wilde in eerste instantie wel een iPhone SE kopen maar het verschil in Dollars/Euros is me te zot. Voor Apple is dit één van de goedkoopste uitvoeringen ooit en toch moet er weer flink gecashed worden. De prijs van de iPad is helemaal absurd. Een zeer verzadigde markt en dan je prijs zo opschroeven. Volgens mij willen ze het gewoon niet begrijpen…

  44. Origineel geplaatst door astradti
    Zal er eentje gaan halen voor mijn vrouw als we in mei in NY zitten :-). Scheelt me toch € 130. Ik blijf lekker met mijn 6S zitten 😛

    Hou er wel rekening mee dat er nog belasting bovenop komt. Dan is je winst ineens een stuk lager. Commissie die je betaald €-$.

  45. Eindelijk! 2GB RAM? En frontfacing camera van de 6s of 5s? Ben benieuwd..

  46. Ik vind dit zeker een aantrekkelijke prepositie. Goede kans dat dit de opvolger van mijn en mijn vrouw haar iPhone 4’s wordt!

  47. Ik vind het een saaie update. Jammer dat ze het design van de iPhone 6(s) niet hebben doorgetrokken. Oogt wat ouderwets en past niet mooi in de lijn met de andere iPhones. Zal wel iets te maken hebben met kannibalisme op de duurdere modellen.

    En waarom maakt Apple weer een sprongetje in de opslag? Geen 32GB? Wel 16GB…. Beetje klanten pesten en pushen naar duurdere opslag. Niet duidelijk. Onoverzichtelijk. En onlogisch (zal wel iets strategische zijn, maar denk ook aan de wensen van je klanten Apple).

  48. Eindelijk! 2GB ram? En is het de frontfacing camera van de 5s of 6s? Ben benieuwd

  49. Zonder die glimmende randen lijkt het wel een ander design. Mooie prijs ook! Jammer dat ie geen 3D touch heeft en wél een 3,5 koptelefoon poort. Ik bedoel als dat de toekomst is kunnen ze beter meteen beginnen😄😄😄
    Wat veel negatieve reacties trouwens voor een applefansite.

  50. Slecht dat er geen 3d touch in zit

  51. Yes!!!!!!! Hij lijkt niet op de de 6👍🏻
    Oerlelijk ding die 6.
    Die SE wordt voor mij.

  52. De 128Gb versie van de ipad air2 is niet meer leverbaar? Net nu ik mijn oude ipad 3 wil vervangen…😩

  53. @Roy: Het gaat niet om de koersrekening, maar om de belachelijke hoge btw hier in Nederland. (21% van €400 is namelijk 84). Dan kom je bij elkaar dus op € 484, plus dan nog vijf euro vanwege de koersen… De BTW is gewoon de boosdoener… 🙁

  54. Over een paar weken eens kijken met wat voor een abonnement deze 5se aangeboden gaat worden.
    Deze is voor mij interessant, want de 6/6s vind ik te groot.

  55. Origineel geplaatst door Marcel R.
    Over een paar weken eens kijken met wat voor een abonnement deze 5se aangeboden gaat worden.
    Deze is voor mij interessant, want de 6/6s vind ik te groot.

    de iPhone wordt altijd met bijbetalen aangeboden. Zelfs bij dit toestel zullen de providers wat verzinnen.

    2 jarig abo, 30 euro per maand, onbeperkt bellen en 1Gb iets in die richting 😊 19 euro bijbetalen. Gratis? Niets is gratis!

  56. Wat mij nu interesseert, zou de SE in een ‘cradle’ van Mercedes-Benz van de 5(S) passen? (zie plaatje)

    Als deze past, dan wil ik mijn gouden 6S, 64Gb met Apple accupack wel ruilen voor een roze SE 64 Gb en dat zal best lukken lijkt me.
    Alleen jammer van de 3D touch, ik ben het steeds meer gaan gebruiken de laatste tijd. 2x zacht op de homebutton klikken komt ook regelmatig voor.

  57. Deze ga ik zeker kopen 😉

  58. Hmmm ziet er tof uit! Is de verwachting dat in september de iPhone 7 uitkomt?

  59. Mooi toestel en wordt extra interessant om in Amerika te (laten) kopen haha. Overigens zeer tevreden met mijn 6 64GB, dus geen 5SE voor mij.

  60. Ik snap niet wat iedereen zo geweldig vindt. Het is een iPhone met precies hetzelfde besturingssysteem als de andere Apple producten. Hij heeft dezelfde look als de iphone 5 en 5s en is zoals altijd weer goedkoper. Als je een beetje opslag vraagt van je telefoon ben je toch weer rond de €700 kwijt dus uiteindelijk komt het op hetzelfde neer. Wanneer stappen we weer terug op de vertrouwde micro-SD kaartjes terug, vol? Dan koop je even een nieuwe op de Chinese markt voor €1,-. Buiten dat om wordt je weer verschikkelijk beperkt in je opties, instellingen, denkmogelijkheden en de dingen die verder gaan dan een fingerprintscanner of een 3d touch. Kom op apple mag wel met iets goeds vernieuwende komen. Die 3d touch heeft geen meerwaarde en een fingerprint is standaart. Ik heb nu een samsung galaxy s5 en zit te denken aan de s7. Maargoed toch hebben alle mensen met een iPhone niet zoveel mogelijkheden en opties als ik. Android is niet voor niets het grootste besturingssysteem ter wereld en als je een goede telefoon wilt voor weinig geld ga dan niet dom/highclass doen met een iPhone maar koop dan gewoon een 1+ toestel.

  61. Ik snap niet wat iedereen zo geweldig vindt. Het is een iPhone met precies hetzelfde besturingssysteem als de andere Apple producten. Hij heeft dezelfde look als de iphone 5 en 5s en is zoals altijd weer goedkoper. Als je een beetje opslag vraagt van je telefoon ben je toch weer rond de €700 kwijt dus uiteindelijk komt het op hetzelfde neer. Wanneer stappen we weer terug op de vertrouwde micro-SD kaartjes terug, vol? Dan koop je even een nieuwe op de Chinese markt voor €1,-. Buiten dat om wordt je weer verschikkelijk beperkt in je opties, instellingen, denkmogelijkheden en de dingen die verder gaan dan een fingerprintscanner of een 3d touch. Kom op apple mag wel met iets goeds vernieuwende komen. Die 3d touch heeft geen meerwaarde en een fingerprint is standaart. Ik heb nu een samsung galaxy s5 en zit te denken aan de s7. Maargoed toch hebben alle mensen met een iPhone niet zoveel mogelijkheden en opties als ik met mijn s5. Android is niet voor niets het grootste besturingssysteem ter wereld en als je een goede telefoon wilt voor weinig geld ga dan niet dom/highclass doen met een iPhone maar koop dan gewoon een 1+ toestel.

  62. Ik vind het een hele mooie update.
    Nu gaat mijn 4S en 5C van mijn meissie vervangen worden.
    Vooral het formaat icm snellere proc maar ook vooral de betere camera vind ik interessant. de camera van de 6S was echt een stuk beter dan die van de 5C heb ik gezien bij een kennis, dus de 5SE heeft die dus dan ben ik helemaal blij.
    Sneller LTE, WiFi, fingerprint reader en NFC zijn ook mooi meegenomen.

    Dat commentaar van Dennis/ditismijnnaam vind ik behoorlijk onzinnig, niet iedereen is samsung/android (nooit nieuwste updates) fan.

  63. Wat een teleurstelling zeg die SE. Had wel verwacht dat het de looks van de 6 zou krijgen. Dit is gewoon een update van de 5s.

  64. @Dennis: De één is tevreden met een Android toestel de ander is meer tevreden met een iPhone. Voor de rest hoef je niet te snappen wat mensen zo goed vinden aan een iPhone. Veel plezier met je samsung telefoon.

  65. Origineel geplaatst door moestuintje
    Is de camera aan de voorkant ook nieuw?

    Nee. Zelfde als die van de 5s

  66. Origineel geplaatst door Dennis
    Ik snap niet wat iedereen zo geweldig vindt. Het is een iPhone met precies hetzelfde besturingssysteem als de andere Apple producten. Hij heeft dezelfde look als de iphone 5 en 5s en is zoals altijd weer goedkoper. Als je een beetje opslag vraagt van je telefoon ben je toch weer rond de €700 kwijt dus uiteindelijk komt het op hetzelfde neer. Wanneer stappen we weer terug op de vertrouwde micro-SD kaartjes terug, vol? Dan koop je even een nieuwe op de Chinese markt voor €1,-. Buiten dat om wordt je weer verschikkelijk beperkt in je opties, instellingen, denkmogelijkheden en de dingen die verder gaan dan een fingerprintscanner of een 3d touch. Kom op apple mag wel met iets goeds vernieuwende komen. Die 3d touch heeft geen meerwaarde en een fingerprint is standaart. Ik heb nu een samsung galaxy s5 en zit te denken aan de s7. Maargoed toch hebben alle mensen met een iPhone niet zoveel mogelijkheden en opties als ik met mijn s5. Android is niet voor niets het grootste besturingssysteem ter wereld en als je een goede telefoon wilt voor weinig geld ga dan niet dom/highclass doen met een iPhone maar koop dan gewoon een 1+ toestel.

    Tot dat je er achter komt dat je na 1 jaar geen updates meer krijgt en dus een onveilig toestel hebt. Alle Android telefoons (behalve de Nexus) zijn qua software al verouderd zodra ze in de winkel liggen. Daar zou ik dus geen € 700 aan uitgeven.., maar inderdaad ieder zijn meug.

  67. Origineel geplaatst door Mike
    Wat een teleurstelling zeg die SE. Had wel verwacht dat het de looks van de 6 zou krijgen. Dit is gewoon een update van de 5s.

    Geeft inderdaad een dubbel gevoel. Maar het ontwerp is wel goed.

  68. Deze gaat de 4s vervangen.

  69. @sweetlake: $399 + 21% btw = +/-€480 de staat moet ook “iets” hebben

  70. Eigenlijk precies wat ik al verwachtte (maar waarbij ik tóch hoopte op meer). Niets meer dan een kleine update van mijn 5s 64GB en daarmee de investering niet waard. Ik wacht wel op de 7 !

  71. WoW deze ga ik zeker kopen , denk dat deze iPhone se de iPhone verkoop records gaat verbreken 😋 heel veel mensen , willen gewoon een 4″ .. Is een telefoon hè . iPad is voor andere dingen . Thuis.

  72. @iceblue: met de huidige koers is $ 399 omgerekend € 354,-. Doe daar 21% btw bij dan kom ik uit op € 429,- en geen € 489,-. Gaat me dan niet om die 6 tientjes maar het principe. Vind het overigens jammer – en gemiste kans – dat 3d touch er niet op zit. Voldoende ruimte zou je toch zeggen?

  73. Valt toch een beetje tegen. Vanaf mijn 6S zou het dan wel een aantal stappen terug zijn: 128GB >> 64 GB, Touch-ID 2e gen. >> 1e gen., 4G+ >> 4G, geen barometer meer, beeldscherm contrast 1400:1 >> 800:1 en kleinere kijkhoek. Twijfel nu toch weer of ik wel terug wil naar het prettiger 4″ formaat als je daarvoor zoveel moet inleveren. 🙁

  74. Origineel geplaatst door Ditismijnnaam
    Ik snap niet wat iedereen zo geweldig vindt. Het is een iPhone met precies hetzelfde besturingssysteem als de andere Apple producten. Hij heeft dezelfde look als de iphone 5 en 5s en is zoals altijd weer goedkoper. Als je een beetje opslag vraagt van je telefoon ben je toch weer rond de €700 kwijt dus uiteindelijk komt het op hetzelfde neer. Wanneer stappen we weer terug op de vertrouwde micro-SD kaartjes terug, vol? Dan koop je even een nieuwe op de Chinese markt voor €1,-. Buiten dat om wordt je weer verschikkelijk beperkt in je opties, instellingen, denkmogelijkheden en de dingen die verder gaan dan een fingerprintscanner of een 3d touch. Kom op apple mag wel met iets goeds vernieuwende komen. Die 3d touch heeft geen meerwaarde en een fingerprint is standaart. Ik heb nu een samsung galaxy s5 en zit te denken aan de s7. Maargoed toch hebben alle mensen met een iPhone niet zoveel mogelijkheden en opties als ik. Android is niet voor niets het grootste besturingssysteem ter wereld en als je een goede telefoon wilt voor weinig geld ga dan niet dom/highclass doen met een iPhone maar koop dan gewoon een 1+ toestel.

    Ik heb er geen enkel probleem mee dat je Samsung/Android-fan bent, maar kom dan ook niet naar een website voor -liefhebbers alleen om de iPhone af te kraken. Dat is wel erg zwak en onvolwassen, vind je niet?

  75. De iPhone SE heeft geen uitpuilende camera meer

    Dit ergert me; de iPhone 5(s) behuizing heeft nooit een uitpuilende camera gehad! Laat het dan ook niet zo klinken. Dat zouden jullie toch wel moeten weten.

  76. De iPhone SE valt mij toch wel tegen. Ik had gehoopt dat Apple iets bijzonders zou doen. Overigens vind ik het ontbreken van 3D touch een bijzondere keuze omdat je nu een splitsing krijgt. Helemaal omdat het vervangen is met een long press… Dat maakt het hele verwarrend denk ik !

  77. @Ditismijnnaam: De iphone 4s heeft eveneens de ios update van 9.3 zoals alle latere iphones.
    Als je een android koopt, moet je al het laatste topmodel kopen voor android 6.0.
    Toestellen die je een half jaar geleden hebt gekocht kan je niet eens updaten.
    Daar zit dan weer het verschil met apple en windows phone. Zelfs op de oude nokia lunias kan je win10 installeren.
    Android geeft alleen updates voor high end recente toestellen

  78. Op de Apple website moet eigenlijk staan “an iPhone 5S with mostly iPhone 6S specs”. Als ze het ontwerp van de iPhone 6S hadden gehouden (dus een kopie van de 6S maar dan in 4″) zou ik deze iPhone applaudisseren. Nu is het gewoon een oud toestel met nieuwe -onvolledige- specs. Het is géén volwaardige vervanger van de iPhone 6S als het niet dezelfde specs heeft. Je moet dus prijsgeven omdat je een kleiner model wilt, wat ik jammer vind voor de vele Apple fans die een kleiner scherm willen….

  79. Hoeveel werkgeheugen zit er in eigenlijk?

  80. @sweetlake: Wat dacht je van invoerrechten, die betaald moeten worden? Dat komt er ook nog bij. Dan kom je al aardig in de richting.

  81. Origineel geplaatst door Benjamin
    Ik heb er geen enkel probleem mee dat je Samsung/Android-fan bent, maar kom dan ook niet naar een website voor -liefhebbers alleen om de iPhone af te kraken. Dat is wel erg zwak en onvolwassen, vind je niet?

    Wat is je probleem? Mogen mensen zelf beslissen welke telefoon ze kopen? Je hebt alleen maar over de beperkingen van ios/apple maar over de voordelen zeg je niks. Blijkmaar vinden veel mensen de voordelen van ios/apple beter dan die van android.

  82. Als bedrijfs telefoon helemaal super ik zou hem wel willen! Maar voor het grote werk moeten we gewoon wachten tot juni en september!!

  83. Ziet er goed uit ik. loop nog met iphone 4 en deze vind ik wel betaalbaar misschien haal ik hem.

  84. in mei gaan wij hem kopen, van ons vakantiegeld.
    Dat is 100% zeker!
    met de specs. van de 6s een 4 inch toestel!!
    ik heb nu de 5s, en die bevalt heel erg goed, maar het kan altijd beter.
    Apple maakt ons weer Blij!!

  85. haha een golf 5 met een golf 7 motor. very impressive.
    Teleurstellend dit.

  86. Lekker handzaam model. Ik heb nu de 6 maar zou best wel weer iets compacter willen hebben.
    We wachten in ieder geval tot september op het ontwerp van de iphone 7, en of ik mijn 6 nog kan verkopen voor een leuk prijsje natuurlijk.

  87. Ben hier erg blij mee. Had de 6 en nu de 6S , maar vind deze toch te groot voor mijn kleine handen. Ga hem morgen bestellen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.