Reacties voor: Apple kondigt iPad mini met retinascherm aan

Apple heeft de iPad mini aangekondigd: een kleine iPad met een retinascherm zoals we kennen van andere iPads en iPhones.
Lees het complete artikel โ†’ Apple kondigt iPad mini met retinascherm aan
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Telkens een vernieuwing. Ik begin het wel zat te worden of ben ik de enige. Waar blijven producten waarbij mensen “woow” zeggen! Dit is gewoon puur makkelijk geld verdienen. Ongelooflijk dat mensen hierin nog steeds intrappen.

  2. Eindelijk staan de iPhone 5S en de 5C in de Nederlandse app store ๐Ÿ™‚

  3. Ik twijfel toch ernstig of ik de verouderde iPod Touch met 64GB voor een Retina iPad mini met 128GB en Cell moet gaan vervangen. Een iPhone heb ik niet nodig, de oude Motorola V3 werkt en oogt nog prima. Een ander gaat maar met een klomp aan het oor bellen.

  4. Is er niks met de Apple tv gebeurt?

  5. nee, je kunt wel roepen 60 euro meer voor een retina scherm. maar apple overpriced haar producten. 3000 voor de mac pro. 1999 voor de mbpr. zat met cnet mee te kijken en die mensen denken exact hetzelfde OVERPRICED!!! to many options for less.

  6. Een mini is te mini, ik grijp nog altijd naar mn 10″ ipad, en dat is soms zelfs net iets te klein…

  7. @Alex:

    Resolutie is hetzelfde dus je kan exact evenveel op het scherm kwijt. Ik ga mijn iPad ruilen voor een mini. Die is vergeleken met de iPad 3 een lichgewicht en door het highres scherm nu ook geschikt om langdurig boeken te lezen ๐Ÿ˜€

  8. Pfff had toch graag een exacte datum gekregen. Nu ben ik aan t twijfelen om mijn iPad 3 te verkopen of nog te wachten…

  9. Zeer mooie keynote! Was aan het kijken voor een iPad mini retina (voornamelijk kijkende naar mini vanwege gewicht). Maar na deze keynote wordt het de iPad Air! Gewicht met 190 gram minder tov vorige en ook veel goede apps gratis. 1 november in de rij!!

  10. Alleen de prijs.

  11. Mini Retina is nu ook met 128gb!

  12. Ik wou een mini omdat de grotere iPad te zwaar vond. Nu is die lichter en nu kan ik niet meer kiezen ๐Ÿ™‚

  13. De iPad mini mรฉt retina scherm is 0,3 mm dikker dan de eerste versie: 7,5 ipv 7,2. Weegt ook een ietsje zwaarder.

  14. Idd! Ik wilde een Mini met Retina omdat ik de normale iPad ff een tikkie te lomp en te zwaar vind. Maar nu hij zo smal is en zo licht weet ik het niet meer ๐Ÿ™

  15. Maar heeft de mini nu ook de M7 coprocessor, net als de “grote” iPad?

  16. Same here! Wou de mini vanwege gewicht en formaat , maar wachte op de retina versie. Nu is de iPad air lichter en kleiner geworden, nu weet ik het niet meer! Denk voor gamen en lezen dat je met mini toch beter uit bent. Is de nieuwe mini nou even zwaar als de oude? ?

  17. Origineel geplaatst door apple user
    nee, je kunt wel roepen 60 euro meer voor een retina scherm. maar apple overpriced haar producten. 3000 voor de mac pro. 1999 voor de mbpr. zat met cnet mee te kijken en die mensen denken exact hetzelfde OVERPRICED!!! to many options for less.

    OVERPRICED??? De mac pro is een super koopje.
    Wat deze levert is een geweldige machine jammer wachten tot dec. (2001 een mac gekocht G4 met superdrive en scherm samen voor 12000 gulden -5500 euro). Hij heet niets voor niets Mac Pro voor een pro user een pro machine.

  18. Haal eerst de normale iPad, kan altijd nog kijken voor een Mini. Maar die Air is opeens ook super licht ๐Ÿ˜€

  19. Ook ik twijfel… Neig meer naar de iPad Air, omdat hij maar ca. 150 gram zwaarder is dan de iPad mini en zeker 200 gram lichter als zijn voorganger. Dat grotere scherm is dan wel weer lekker als je typt met toetsenbord. Wie helpt me met kiezen? iPad mini 2 of iPad Air?

  20. Origineel geplaatst door Benjamin: Idd! Ik wilde een Mini met Retina omdat ik de normale iPad ff een tikkie te lomp en te zwaar vind. Maar nu hij zo smal is en zo licht weet ik het niet meer ๐Ÿ™

    Dat wordt 1 november naar Apple Amsterdam om te kiezen ๐Ÿ™‚

  21. Ik ben erg benieuwd naar de benchmarks tussen de iPad mini en de iPad air. Het lijkt allemaal erg docht bij elkaar te gaan liggen.

  22. @Tuimel:

    Ik type met tien vingers en dan is het grotere scherm wel handig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.