Reacties voor: Apple kondigt grote productovergang aan in september

Apple kondigt een grote productovergang aan in de periode van 1 juli tot en met 30 september. Dat deed ze nadat ze haar fiscale kwartaalcijfers losliet.
Bart Breij -

Reacties: 15 reacties

  1. Ik kwam ook al tot dezelfde conclusie. Het presenteren op het iPod event zou logisch zijn. De iPod touch verschilt wezenlijk niet veel van de iPhone dus die kan daar prima tussen geprakt worden.

  2. Vind het wel netjes hoe Apple hun aankondigingen geregeld heeft. Eerder wist je eigenlijk nooit wat er aangekondigd zou worden. Nu is er gewoon een software-, hardware- en portable event. Ik denk dat ik m’n vakantiegeld dan nog maar even laat liggen tot september.

  3. Het zal leuk zijn als het compleet iets nieuws is. Een led-tv met ingebouwde apple-tv of iets dergelijks, waarmee je de iphone als afstands bediening kan gebruiken

  4. Michel, vanuit Airplay kan dat nu al :p

  5. @Marciano: Michel bedoelt dan ook dat de ATV ín de TV is gebouwd. Oftewel een heel groot cinema display + ATV. Mij lijkt het ook geweldig, want het merendeel van bijvoorbeeld de Samsungs is wel mooi maar toch net niet. Als het ooit komt dan wel minimaal een 50″ versie, want kleiner ga ik niet.

  6. Apple maakt me gek, ik kan niet wachten.

  7. Hé, ik sliep net weer een beetje normaal…
    *ligt met grote spanning te wachten op ‘een’ nieuw Apple iets*

  8. Het moet net zo dun en licht als de Samsung Galaxy S2

  9. Origineel geplaatst door RonHet moet net zo dun en licht als de Samsung Galaxy S2

    De Galaxy S2 is een geweldig apparaat, maar als de nieuwe iPhone net zo licht word.. bah. De Galaxy S2 voelt aan als een kinderspeeltje naar mijn mening. Liever niet dus.

    Edit: Typo.

  10. Beetje vreemd. Wordt de nieuwe iPod hierdoor niet overschaduwt door de iPhone? Op die manier zou Apple zichzelf in de been schieten.

  11. En waarom past KPN de prijzen aan per 5 september?? ligt die ook niet op 1 lijn met de nieuwe iPhone??

  12. En dan zijn er ook nog de geruchten over een najaarrelease van de iPad 2 HD of iPad 3. Het wordt weer een tijd van gissen en afwachten.

  13. Waarom verwacht Apple dan een inkomstenval van 12 procent als ze een nieuwe iPhone (of in ieder geval een nieuw product) zouden introduceren…

  14. Origineel geplaatst door Timen
    Waarom verwacht Apple dan een inkomstenval van 12 procent als ze een nieuwe iPhone (of in ieder geval een nieuw product) zouden introduceren…

    Waarschijnlijk omdat ze een “nieuwe” weg inslaan.
    Ik heb zo’n vermoeden dat ze echt alles via de iCloud service willen laten gaan, en daarop de iPhones, iPads, (Macbooks, Macbook Pro’s, Apple TV, Mac Mini en de Mac Pro?) gaan aanpassen. En de klant de eerste weken niet zo hard zullen toe happen.

  15. @stefaanxd: Er gaan geruchten dat Apple het OSX en IOS willen gaan samenvoegen tot één multi-platform operating system..
    Voor alle Apple producten dus één besturingssysteem..
    http://macworld.nl/ipad/08665837-analist–apple-voegt-in-2012-mac-os-x-en-ios-samen-.html
    Dat zou wel een ‘nieuwe weg’ kunnen zijn..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.