Reacties voor: Apple-keynote over de iPad volledig online te bekijken

De video van de Apple keynote tijdens het Special Event op 27 januari is nu volledig online te bekijken. Wie 1,5 uur wat teveel van het goede vindt, kan ook bij kortere compilaties terecht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Hoi ik vind het een interessant gadget en ik merk dat ze over prijsniveaus goed hebben nagedacht. Wel jammer dat in de goedkopere modellen geen gps zit(zo snel even gelezen). Vooral voor locatiediensten en advertenties zal dat een negatief besluit zijn.

    Ps: succes met jullie nieuwe website!

  2. Echt supercool dat jullie het initiatief hebben genomen om deze website te beginnen!! Net zoals iphoneclub.nl volg ik deze op de voet!!

  3. het is toch een beetje verbazend dat de grote gadget blogs niet echt positief zijn 😕
    was de hype dan gewoon te groot om voor apple waar te maken ?

  4. @Eekay
    ik begrijp heel goed waarom er in de Wi-Fi modellen geen GPS zit. Hoe vaak zit jij nou in de auto met een Wi-Fi verbinding? Ik denk dat apple heeft gedacht: Waarom zouden we er een GPS modle instoppen als de mensen ‘m toch voornamelijk binnenshuis, met een wifi verbinding, zullen gebruiken. Ik vind het wel een slimme keuze. Ook omdat er nu waarschijnlijk meer mensen de iets duurdere versie zullenaanschaffen.

  5. tsja als de GPS alleen in de simkaart versie zit zal ik toch die extra maand wachten.

    ik ben wel blij dat het met de aangepaste iPhone OS draait, hiermee is de kans op virussen e.d. minder groot, en kan je dit gebruiken zonder uitgebreide virus software te moeten hebben :).

    en maakt het internetten een stuk veiliger naar mijn idee, en kan mijn digibete (spelling ?)vriendin er ook mee omgaan.

    ik ga er wel vanuit dat in de komende twee maanden het apps aanbod veel groter gaat worden, en dit wel een zeer aantrekkelijk gadget gaat worden, ik ga weer in de rij staan :LOL

  6. Assisted GPS (Wi-Fi + 3G model)

    http://www.apple.com/ipad/specs/

    Dus wel aGPS in het wifi model

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.