Reacties voor: Apple iPad gaat ook draadloos toetsenbord ondersteunen

We bespraken eerder op iPadclub dat er al wel 5 accessoires voor de iPad bekend zijn. Op de website van Apple is nog een product kenbaar gemaakt: de Apple Wireless Keyboard.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Dus als ik het goed begrijp geen Logitech draadloze toetsenborden?
    Jammer want, die heb ik hier nog een liggen.
    En waarom zou dat iPad toetsenbord niet fijn typen?
    Dan zou die van de iPhone en iPod touch helemaal niks zijn.

  2. Nu nog draadloos synchroniseren met iTunes.

  3. Layout van het ipad toetsenbord dat aan die dock zit heeft wel aparte functietoetsen wat het gewone toetsenbord niet heeft.

  4. Als er nu ook een muis ondersteund zou worden, dan zou de iPad voor de gemiddelde huis, tuin en keuken gebruiker best een laptop vervanger kunnen zijn. (er van uit gaand, dat je af en toe es een briefje typt/spread sheetje maakt/presentatie maakt en wat internet, youtubet en emailt en verder geen veeleisende wensen hebt).

    Het lijkt me toch wat raar.. of iig heel erg wennen een fysiek toetsenbord te hebben maar als je een menu wil openen niet een muis hebt om vast te pakken.. we zullen zien 😀

  5. en tethering ? met iPhone?? dan volstaat de WiFi versie?!

  6. Naar mijn mening is het hele iWork nutteloos wanneer je niet ondertussen op het internet kunt zoeken naar informatie. Zonder multitask een nutteloos apparaat imho.

  7. Lol een toetsebord voor de ipad. koop net zo goed een macbook of een imac. NUTTELOOS DING zoon ipad maar mischien ga ik wel 1 kopen als die niet te duur is. gewoon voor ontwikkeling. ben altijd nieuwschierig naar apple producten. Mijn stapjes waren ipod touch macbook iphone.

    En wie weet mischien word de ipad ooit wel eens gejailbreakt dan kan je meer uithalen…

  8. Als je’m zo nutteloos vind, waarom zou je d’r dan toch een willen kopen? Voor ontwikkeling kan je dan net zo goed de simulator uit de SDK gebruiken, nog gratis ook en sinds woensdag al te downloaden.

    Denk niet dat de iPad gejailbreakt hoeft te worden om ‘ooit wat te worden’. Hoe meer mensen software gaan maken, hoe meer de potentie van de iPad benut kan worden.

  9. Kijk dat is erg handig. Dan zou ik, als ik toch besluit een iPad te kopen, mijn toetsenbord van mijn iMac kunnen gebruiken. Toch wel erg handig!

  10. Origineel geplaatst door Mathijs
    En waarom zou dat iPad toetsenbord niet fijn typen?
    Dan zou die van de iPhone en iPod touch helemaal niks zijn.

    Het toetsenbord van de iPad is een vergroting van dat goed werkend iPhone-toetsenbordje en dat is geen garantie voor een goed werkend toetsenbord, omdat:
    1. je bij de iPad – wanneer je hem met twee handen vasthoudt – niet met je duimen bij alle toetsen kan,
    2. je bij de iPad – wanneer hij op een standaard staat – je bureau in de weg zit wanneer je goed op dat lage verticaal staand toetsenbord wilt kunnen typen en
    3. dat je – wanneer je de iPad met 1 hand vasthoudt – je maar 1 hand over hebt om te kunnen typen op een te uitgerekt toetsenbord die ontwikkeld is voor een iPhoneformaat….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.