iPad-keynote: wat gebeurde er op straat?

Wat er afgelopen woensdag in de zaal gebeurde, heb je in een keynote-video van Apple kunnen zien. Buiten het Yerba Buena Center of the Arts gebeurde echter ook van alles: er dromden mensenmassa’s samen. Mensen die niet naar binnen mochten, probeerden toch zo dicht mogelijk bij het gebeuren te zijn. Verslaggever Ben Hoffman van Current […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad insideWat er afgelopen woensdag in de zaal gebeurde, heb je in een keynote-video van Apple kunnen zien. Buiten het Yerba Buena Center of the Arts gebeurde echter ook van alles: er dromden mensenmassa’s samen. Mensen die niet naar binnen mochten, probeerden toch zo dicht mogelijk bij het gebeuren te zijn. Verslaggever Ben Hoffman van Current TV praatte met een aantal mensen.

Joshua Topolsky, hoofdredacteur van Engadget, mocht overigens wel naar binnen maar probeerde na afloop op straat snel een verslag te schrijven. Gek genoeg had de hoofdredacteur van één van de grootste gadgetsites niet meteen een antwoord klaar wat hij nu eigenlijk van de iPad vond.

Grappig? Het eerder gepubliceerde filmpje van Collegehumor is ook leuk om te kijken:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2010, 22:24
Categorie Achtergrond
Onderwerpen abonnementen, interview, ipad, keynote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.