Reacties voor: Apple: ‘iCloud heeft 300 miljoen gebruikers’

iCloud heeft 300 miljoen gebruikers. Dat heeft Apple bekendgemaakt na het presenteren van de kwartaalcijfers. iCloud is sinds iOS 6 snel gegroeid, omdat het maken van automatische back-ups veel makkelijker werd.
Lees het complete artikel → Apple: ‘iCloud heeft 300 miljoen gebruikers’

Reacties: 11 reacties

  1. Zonder mij waren dat er 299 miljoen

  2. Heel jammer dat notes enkel gesynchroniseerd kunnen worden als je ook daadwerkelijk over een icoud e-mail adres beschikt. Ik gebruik hotmail en vind het stom enkel daarvoor een nieuw adres aan te moeten maken. Voor de rest werkt alles van iCloud bij mij wel volgens wensen.

    Hopelijk dat ze in iOS7 wel de mogelijkheid geven, omdat wel te doen. Dit aangezien alle andere iCloud services met je gewone e-mail adres wel werken.

  3. @NnN: Is dat zo? Zou straf zijn. Voor een vriend wilde ik een icloud adres aanbevelen maar daarvoor heb je blijkbaar een ander e-mailadres nodig.
    Het is dan maar gmail geworden.

  4. Ik ben wat later bij het hele iCloud feest komen kijken, maar moet zeggen dat het wel enorm praktisch is. Zowel iCloud.com (vooral notities en herinneringen) als de iPhone backup veel gebruikt. Werkt als een trein. Ik ben daarentegen geen power-user…

  5. Ik hoop dat ze weer online opslag gaan aanbieden bij icloud net als met mobile me en de idisk. je kon dan gewoon online bij je bestanden ook als je even niet bij je eigen computers was. Dat mist icloud nog.

  6. Ik heb mijn iCloud backup uitgeschakeld sinds ik me heb ingelezen over de aangescherpte patriot wet in Amerika….
    Ze mogen me iets te veel daar met mijn data.

  7. @Dutch-Fandango: Dan zit je bij Dropbox, Google, Microsoft, Yahoo etc etc… ook niet echt veilig…
    Die amerikanen vragen niets, die doen gewoon en hebben overal schijt aan als ze het op de PA kunnen gooien!
    Ook al staat je data hier op een server, de NL regering staat alles gewillig af als laf schoothondje.

    Wil je echt veilig mailen, probeer dan GMX mail eens.

  8. @Stijn: Tel jij voor 1 miljoen?

  9. @kasuja: via icloud.com en dan naar iwork kom je ook gewoon bij je bestanden en uploaden kan je ook vanaf een windows pc. Eenmalig een iwork bestand aanmaken op een mac en klaar.

  10. Origineel geplaatst door Mathijs
    @Dutch-Fandango: Dan zit je bij Dropbox, Google, Microsoft, Yahoo etc etc… ook niet echt veilig… Die amerikanen vragen niets, die doen gewoon en hebben overal schijt aan als ze het op de PA kunnen gooien! Ook al staat je data hier op een server, de NL regering staat alles gewillig af als laf schoothondje.

    Wil je echt veilig mailen, probeer dan GMX mail eens.

    Grapjas!
    “GMX guarantees optimum performance with data centers located in Europe and the United States.”

    Elk bedrijf dat ook maar 1 server heeft in de VS, dient toegang te geven tot ALLES onder de Patriot Act. Een dienst dat ook in Amerika opereert is enkel en alleen veilig als de gehele inhoud versleuteld is en de ontsleuteling lokaal in de browser/client gebeurt, wat dus betekent dat ook medewerkers nooit toegang kunnen hebben tot de inhoud van de klant/gebruiker.

  11. Ze moeten de iDisk functionaliteit weer toevoegen aan iCloud.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.