Apple trakteert van 27-30 april op gratis iTunes-downloads

Apple geeft van 27 tot en met 30 april gratis iTunes-downloads weg, om Koninginnedag te vieren. Het gaat om gratis muziek-elpees en muzieknummers van bekende Nederlandse artiesten.

koninginnedag 2013 appleDe 12 dagen rondom Kerst zijn voor Apple altijd het moment om gratis iTunes-downloads weg te geven. Maar vanwege de kroonswisseling pakt Apple nog eens extra uit. In de periode van 27 tot en met 30 april is er elke dag in de Nederlandse iTunes Store een gratis item te downloaden.

Het lijkt erop dat het vooral om muziek zal gaan, want we worden lekker gemaakt met de aankondiging van een live-EP van Caro Emerald, een dancemix van Armin van Buuren en een karaoke-versie van het omstreden Koningslied. Kunnen we alvast de tekst gaan oefenen. Apple heeft op de pagina Koninginnedag 2013 nog meer items toegevoegd, maar wij kunnen daar niet echt wijs uit worden en vinden ons lijstje met Koninginnedag-apps een stuk beter. Want wat heeft de film The Hangover met de troonswisseling te maken?

Verder raadt Apple een drummachine-app, de film The Transformers en nog wat andere totaal ongerelateerde downloads aan. Het is te hopen dat de gratis iTunes-downloads wat meer bij het thema blijven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2013, 8:10
Categorie Round-up
Onderwerpen itunes, koninginnedag

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.