Apple geeft 12 dagen lang iTunes-downloads weg

Apple geeft tussen 26 december en 6 januari elke dag een muzieknummer of een iPhone-applicatie weg.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

12 dagen cadeausApple heeft een eigen, ingekorte variant op de adventskalender bedacht: 12 dagen lang krijg je elke dag een digitaal kadootje. Tussen 26 december en 6 januari is er dagelijks een gratis download te vinden. Het kan gaan om een muzieknummer, muziekvideo, iPhone-applicatie, aflevering van een tv-programma of een film. In theorie althans, want in de Nederlandse iTunes Store is het alleen mogelijk om muzieknummers en iPhone-applicaties weg te geven. Iedere gratis download is 24 uur geldig en is alleen verkrijgbaar in de deelnemende Europese iTunes Stores. Het lijkt erop dat België met deze actie buiten de boot valt.

Apple belooft dat het om muzieknummers van grote artiesten gaat; je kunt dus niet zelf kiezen. Onderaan de webpagina zijn de logo’s van vier bedrijven te zien: Telegraaf, Q Music, T-Mobile en Ticketmaster. Wat zij met de actie te maken hebben is niet helemaal duidelijk, maar misschien wordt dat vanaf 26 december nog onthuld. Om op de hoogte te blijven kun je je aanmelden voor een dagelijkse e-maildienst, die je waarschuwt wanneer er weer een nieuwe download klaarstaat.

Te vinden op: itunes12dagencadeaus.nl

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 december 2009, 19:31
Categorie Apple
Onderwerpen apple, cadeau, itunes, kerst

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.