Watch-2-concept

Apple zoekt extra leverancier voor Apple Watch 2

Apple zou op zoek zijn naar een extra producent voor de nieuwe Apple Watch. Wel heeft Apple minder Apple Watches besteld voor het huidige vierde kwartaal dan eerst gepland.

Watch-2-concept
De geruchten dat Apple alweer bezig is met de opvolger van de eerste Apple Watch worden nu steeds hardnekkiger. Volgens Digitimes is Apple in gesprek met meerdere partners voor het produceren van de Apple Watch 2. Voor de huidige Apple Watch is Quanta Computer de leverancier.

‘Apple in gesprek met drie makers’

Volgens de laatste geruchten zou Apple in gesprek zijn met nog drie makers, omdat ze op zoek zijn naar een extra producent. Apple is momenteel in gesprek met Inventec, Wistron en Foxconn Electronics. Inventec en Foxconn Electronics werden al veel eerder genoemd als mogelijke producenten van de allereerste Apple Watch, maar de klus ging uiteindelijk naar Quanta Computer.

Zowel Westron als Foxconn Electronics zijn bekend met het produceren van iPhones. Dat Apple nu weer met Inventec, Foxconn Electronics en ook Wistron in gesprek is, duidt erop dat de Apple Watch 2 er halverwege 2016 aan zit te komen. Nog geen week geleden liet de baas van Quanta Computer zich al uit over de nieuwe Apple Watch.

Bovendien heeft Apple vier miljoen Apple Watches besteld voor het vierde kwartaal van 2015, wat lager is dan het eerder bestelde aantal van zes miljoen stuks. Apple verwacht nog steeds dat de grens van 10 miljoen verkochte exemplaren rond het einde van 2015 bereikt wordt. Recente geschatte berichten laten zien dat de Apple Watch ongeveer 7 miljoen keer verscheept is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2015, 15:17
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp apple watch series 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.