iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps
HitsNL

HitsNL: Nieuwe muziekdienst met alleen Nederlandse muziek

HitsNL is een nieuwe muziekdienst die volledig draait om Nederlandstalige muziek. Dit maakt een abonnement een stuk goedkoper, wat het interessant moet maken voor mensen die alleen muziek van eigen bodem luisteren.

HitsNL

Spotify, Apple Music en andere muziekdiensten hebben er vanaf vandaag een nieuwe concurrent bij in de vorm van HitsNL. HitsNL is gemaakt voor fans van Nederlandstalige muziek, die het liefst niets anders luisteren.

Met de HitsNL-app kun je het volledige aanbod van de muziekdienst beluisteren op je iPhone en iPad. Voor een bedrag van vier euro per maand kun je onbeperkt naar HitsNL luisteren, wat een stuk goedkoper is dan de €9,99 die je bijvoorbeeld voor Spotify betaalt.

Grote Nederlandse artiesten doen mee

Op HitsNL kun je bijvoorbeeld naar alle nummers van Marco Borsato, Frans Bauer en Guus Meeuwis luisteren. Ook The Opposites, Typhoon en Acda en de Munnink zijn aanwezig. In de iOS-app kun je afspeellijsten aanmaken en zijn er geen reclames die de muziek onderbreken.

HitsNL

Abonneren op HitsNL kan ook zonder creditcard en met iDeal. Je kunt HitsNL een maand lang gratis uitproberen, al moet je daarvoor wel een account aanmaken en lid worden. Mocht je lid willen worden, dan is het raadzaam om via de website van HitsNL een abonnement af te sluiten. Vanuit de iOS-app kost een abonnement namelijk 4,99 euro per maand in plaats van 3,99 euro op de website.

‘HitsNL gaat de strijd niet aan met Spotify’

Op de website van HitsNL staat duidelijk beschreven dat het niet de bedoeling is om de strijd aan te gaan met Spotify en andere muziekdiensten. ‘Geen 35 miljoen liedjes in alle mogelijke genres waaruit je zelf moet kiezen, maar een selectie van de grootste hits van Nederlandse bodem.’ Ben jij bereid om minder te betalen voor een beperkter aanbod?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2015, 13:55
Categorie Apps
Onderwerpen muziekdienst, nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.