Apple App Event december 2019 logo

Apple verstuurt uitnodigingen voor app-event op 2 december

Apple heeft de media uitgenodigd voor een app-gericht evenement op 2 december. Het evenement vindt plaats op een maandag in New York City om 16:00 uur plaatselijke tijd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple-event op 2 december 2019

Wat Apple gaat aankondigen is nog niet bekend, maar de uitnodiging wekt de indruk dat het om een soort award-ceremonie gaat voor de beste apps en games van 2019. Apple reikt wel vaker prijzen uit voor de beste apps en games van een bepaald jaar, maar doet dat zonder dat er een bijeenkomst aan te pas komt. Er worden ook elk jaar prijzen uitgereikt voor de beste films, tv-shows, muziekalbums, podcasts en dergelijke. Nu Apple op een nieuwe contentstrategie is gedoken met een eigen streaming videodienst zijn we benieuwd of de awards voor beste tv-shows naar de eigen producties gaan. Hetzelfde geldt voor de games die binnen Apple Arcade worden aangeraden.

Onduidelijk is of er tijdens het event ook nog hardware zal worden aangekondigd. De uitnodiging spreekt daar niet van. Waarschijnlijk is het enige wat Apple dit jaar nog gaan uitbrengen de vernieuwde Mac Pro en het bijbehorende Pro Display XDR. Apple heeft al aangegeven dat beide in december komen, al zal een appgericht evenement niet de meest logische plek zijn om ze te laten zien. Tenzij Apple er meteen een zodanige spin aan geeft, dat de eigen tv-shows met Final Cut Pro op de nieuwe Mac Pro zijn gemaakt.

Apple Event december 2019

Wil je meer weten over apps, dan kunnen we ook onze podcast-serie 10 jaar App Store aanbevelen, waarin we diverse appmakers hebben geïnterviewd over hun werkzaamheden en de mooie dingen die ze maken. Verder reiken we ook al een aantal jaren de iCulture Awards uit, met onder andere de jaarlijkse AfknAPPer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2019, 8:35
Bron Bron Lance Ulanoff op Twitter
Categorie Apple
Onderwerpen event, uitnodiging

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.