Reacties voor: Apple-event 10 september: wat kunnen we verwachten?

Wat gaat Apple op 10 september aankondigen? iCulture zet alle mogelijke producten en de kans op aankondigingen overzichtelijk bij elkaar, van iWatch tot iPhone 5S.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 75 reacties

  1. Ik denk niet dat OS X 10.9 Mavericks morgen al beschikbaar is. Een paar dagen geleden werd nog een Beta seed van OS X 10.8.5 Mountain Lion (Build 12F36) vrijgegeven. Ik vermoed dat Apple eerst Mountain Lion afwerkt alvorens een publieke release van Mavericks vrij te geven. Maar men weet natuurlijk maar nooit.

  2. Ik heb er zin in 🙂

  3. morgen wordt de opvolger van de iphone 5 gepresenteerd en de 5C. niets meer niets minder.

  4. Ik wil mavericks, nieuwe macbook en iWatch. Ik denk eerlijk gezegt dat de kansen iets anders liggen dan hierboven aangegeven. Ik denk namelijk dat de kans op nieuwe macbooks groter zijn dan jullie hierboven aangeven. Dit zou gaan om late 2013, deze komen altijd rond deze tijd.

  5. Ik hoop dat er 4G op zit geschikt voor KPN netwerk volgens mij is dat 850Mhz anders ben ik genoodzaakt over te stappen naar een ander toestel die wel geschikt is voor KPN 4G netwerk 🙁

  6. Wat verwachten we nu?
    Alles is al uitgelekt.
    Er is dus geen verrassing meer aan

  7. @Applefreak: De iPhone5 ondersteunt wel 850 mhz maar de 800 mhz die kpn gebruikt niet, ook ik hoop op een 5s die dit ondersteunt. (ik gebruik vodafone RED)

  8. Ik had gehoopt dat hier een poll over zou komen. Misschien morgen??

    En daarnaast, de iWatch.. Zou dat niet een soort One More Thing kunnen zijn? Hetzelfde als de Mac Pro afgelopen WWDC? Een tipje van de sluier oplichten van de iWatch. Zou geweldig zijn, toch?

  9. Eh… Mac Pro! Niet héél waarschijnlijk maar wel belangrijk om te melden.

  10. Is er een kans dat ios 7 morgen ook voor het grote publiek word vrijgegeven?

  11. @xander: ga er maar niet van uit 🙁

  12. Ze mogen bij Apple er toch eens voor zorgen dat er minder uitlekt zenne, vorig jaar wisten we echt maar dan echt alles al nog voor de iPhone werd voorgestelt. Nu lijkt het weeral zo (ik hoop echt van niet).
    Ne snellere processor da weet je op voorhand al dit sowieso het geval zal zijn.
    En er is ook nooit geen one more thing meer, geen leuk extraatje meer. Altijd een kleine minieme upgrade, het mag wel eens wat meer zijn, ik wil bv dat Apple mij eens verstomt met een veel veel betere batterijduur, de 1ste van allemaal die dat zou kunnen voorleggen en de concurrentie er pijn mee kan doen.

  13. @joerie: Zo had ik nog niet gedacht.. zou best eens kunnen! Het product bestaat nog niet, dus ze kunnen makkelijk een tipje van de sluier oplaten zonder verkoop te verliezen.
    De eerste generatie iPhone werd tenslotte ook maanden van te voren al aangekondigd.

  14. Ik hoop dat er een jailbreak aangekondigd wordt.

  15. @Lars: Ja, er is heel veel hardware uitgelekt, maar er is waarschijnlijk nog een hoop bedacht in Cupertino waar we geen weet van hebben. Medewerkers op Apple’s campus houden immers veel sneller hun mond dicht dan de fabrieksmedewerkers bij Foxconn/Pegatron/etc. Ik hoop dus op nog een paar verrassingen op softwaregebied. 🙂

  16. iWatch, nog steeds believers van een smartwatch. Wat is er nu nog minder praktish dan een horloge die je notabene elke dag moet laden, pieren op zo een klein scherm dat je ogen scheel zien en eventueel telefoneren met je pols aan je oor. Ik dacht het niet!!! Misschien is de iWatch wel een kromme beeldscherm voor in de huiskamer. I watch content i want to see. Denk maar aan Netflix die er zo aankomt in Nederland en mss wel België. Ik geloof meer in een hardware en software versie van streaming content voor in de huiskamer. Was daar geen sprake van in de autobiografie van Jobs. Was er geen uitspraak van hem in de richting van “I’ve nailed it again”. To be continued

  17. Denk niet dat er nog per toeval iets uitlekt tegenwoordig. Begint meer een sport te worden. Vroeger werd er tot de aankondiging vrijwel niets uitgelekt. Sinds kort zijn vrijwel alle specificaties van alle producten al bijna bekend voordat de aankondiging heeft plaatsgevonden.
    Daarom denk ik dat dit een manier van marketing is. Ze kunnen namelijks middels het uitlekken van specificaties en producten zien wat de consument er van vindt. Overigens brengen ze hun eigen producten telkens opnieuw onder de aandacht. Zien ze dat de consumenten er fel tegen zijn, dan zullen ze nog het een en ander veranderen. Hiermee zijn ze er zekerder van dat het product in de smaak valt.

  18. @vroem: Idd, er is weinig verschil.
    Batterij mag ook net als Macbook Air verbeterd worden.

  19. Ik hoop echt dat ios 7 snel komt

  20. Je kan het ook volgen via Apple TV als je dat hebt

  21. Is het mogelijk om, als morgen de Golden Master van iOS7 uitkomt, deze op een iphone 5 te zetten zonder een developer account? En de Golden Master is toch ook dezelfde versie als degene die uiteindelijk vrijgegeven wordt met de nieuwe iPhones?

  22. Huh? Bijna 20 reacties en nog niemand die iets zegt over “Siri in het Nederlands”?
    Dus ja, dan doe ik het maar…
    Ik hoop op Siri in het Nederlands!

  23. Het gebruik van 800 Mhz is de afgelopen tijd inderdaad vrijwel niet ter sprake geweest. Voor mij eigenlijk de enige reden waardoor ik 100% zou overstappen. Als 800 Mhz niet wordt ondersteund moeten de overige nieuwe specs wel spectaculair zijn wil ik mijn 5 inruilen voor een een 5s. Stiekem toch ook wel nieuwsgierig naar de 5c.

  24. @Cgold: Oja Siri in het Nederlands! Dat duurt nu al zo lang dat men daar niet eens meer aan denkt blijkbaar 🙂

  25. Ik heb mijn uitnodiging ook weer binnen gekregen, maar ik ga dit jaar niet.
    Is elke keer het zelfde daar, valt steeds weer tegen.

  26. Ik hoop op gratis iWorks apps voor iOS, kan ze goed gebruiken voor mijn studie maar heb ze nog maar niet gekocht omdat ik hoop dat ze aangekondigd gaan worden, gebeurt dat niet voor 20September dan koop ik ze alsnog denk ik.

  27. Als de nieuwe iPads morgen niet worden aangekondigd, maar in Oktober.dan heeft Apple nog meer in zijn mouw voor die periode. Vorig jaar was de introductie van de mini groot nieuws, gevolgd door de nieuwe generatie iMac. Leuk om te horen dat de iPads dit jaar weer nieuwe specs hebben gekregen en de mini misschien ook in retina verkrijgbaar is. Maar daar vul je wereldwijd geen evenement mee. Dus als men de koopkoorts vlak voor de feestdagen wil laten oplopen…..

  28. Apple doet wel heel geheimzinnig bah!!! Wil echt overstappen

  29. Het is een eiphone zo mooi als een goude ei van buiten en zo hol als een ei van binnen.

    En wat je ook bij krijgt is een hoop geheimzinnigheids pakket, apple loopt achter je betaalt je suf voor een merknaam.

    En toch doe ik het ook omdat ik van iphones hou en ze makkelijk zijn maar dit neemt niet weg dat ze traag en geheimzinnig zijn en dat is zo jammer.

  30. Geen zwarte iPhone 5c :(?

  31. Ik denk dat de gekleurde budget telefoons zeker gelanceerd zullen worden aangezien de gekleurde uitnodiging, wallpapers en de aankleding van het gebouw.

  32. Ik hoop zo dat ze eindelijk weer eens iets echt geheim hebben gehouden en opeens met de iWatch komen

  33. Een apple tv met “kinect” functie zou leuk zijn 😉 Geen gedoe meer met de kleine afstandbediening maar gewoon aanwijzen en klaar.

    maar verwacht geen verrassingen op bovenstaande lijstje. desondanks genoeg om verlekkerd naar uit te kijken!

  34. Ik hoop dat er ook een nieuw 27 inch scherm komt… USB 3.0 Retina mooi plat design zoiets??

  35. Het zou mij niets verbazen als de 5C niet voor ‘Color’, ‘Cheap’ of ‘Cloud’ staat, maar ‘gewoon’ voor hun nieuwe afzetmarkt: ‘China’.

  36. Ik dacht dat nieuwe iOS versies altijd gelijk of de dag erna werden vrijgegeven?

  37. duidelijke info Iculture Thanks !

  38. Wellicht dat de grijze ringen de vingerafdruksensor moet voorstellen?

  39. Origineel geplaatst door ASN
    Ik hoop dat er een jailbreak aangekondigd wordt.

    Ja, die zullen ze in elk geval gaan aankondigen vanavond ( ochtend voor hen ) in Cupertino ! 😀 😛
    En daarvoor nog de aankondiging van de iPhone 5s en 5c en dan gaan ze weer naar huis. Thank you for comming and goodbye !

  40. Waarom denkt iedereen toch aan een horloge bij iWatch? Het betekent ook gewoon ‘ik kijk’ en ik denk dan eerder aan een echte TV die ze zouden kunnen aankondigen.

  41. Ik wil vanavond mijn iPhone 4S echt updaten naar Ios 7 GM !!!

  42. Een watch is een horloge in het Engels.
    Ik hoop dat IOS 7 vandaag gelanceerd wordt voor het grote publiek 😀

  43. Origineel geplaatst door iken
    Waarom denkt iedereen toch aan een horloge bij iWatch? Het betekent ook gewoon ‘ik kijk’ en ik denk dan eerder aan een echte TV die ze zouden kunnen aankondigen.

    je weet dat watch meerdere betekenissen heeft he?

  44. Volgens mij is de kans op een nieuwe iPad wel groot. Er wordt de laatste paar weken wel erg vaak gespeculeerd over de nieuwe ipad

  45. @Berenwurger: Hahahahaha traag. Hij heeft het over Android jongens. (Ja dat ding waarbij een pagina altijd hapert)

    @Hans Schaapherder: waarschijnlijk niet (gelekte handleiding int Nederlands) . Kan ook fake zijn natuurlijk

  46. Apple Store = down!

  47. Weet iemand al iets over een live stream??

  48. Weet iemand waar ik de iPhone 5C kan bestellen?

  49. @appleistop: Van waar heb je deze info? Want op apple.com wordt er toch nog steeds niets van vermeld, wat normaal wel het geval is? Hopelijk wel natuurlijk 🙂

  50. Origineel geplaatst door iken
    Waarom denkt iedereen toch aan een horloge bij iWatch? Het betekent ook gewoon ‘ik kijk’ en ik denk dan eerder aan een echte TV die ze zouden kunnen aankondigen.

    iWatch betekend toch echt interactieve horloge en niet “ik kijk”…

  51. Zou de Iphone 5C misschien waterdicht zijn en onder water kunnen filmen ?

  52. @mit: Ik meen iets over een ander uiterlijk gelezen te hebben.

  53. Origineel geplaatst door iken
    Waarom denkt iedereen toch aan een horloge bij iWatch? Het betekent ook gewoon ‘ik kijk’ en ik denk dan eerder aan een echte TV die ze zouden kunnen aankondigen.

    Watch = horloge

  54. @Applefreak: KPN heeft ook frequenties op de 1800 Mhz band gekocht (welke ondersteund worden door de iphone) Alleen KPN heeft deze nog niet in gebruik (stukje naar beneden scrollen naar die gekleurde grafiek)

  55. Iemand een idee wanneer de nieuwe macbook pro’s uitkomen?

  56. Voor de livestream:

    http://www.ustream.tv/ltktv

  57. Ene event wel live, andere weer niet…

    Je wilt toch grote publiek mee laten kijken naar je grote onthulling?

  58. Als het goed is kan je straks alleen op idivices livestream bekijken. Dus op je iphone en ipad enzo. Anders niet

  59. Origineel geplaatst door joerie
    Ik had gehoopt dat hier een poll over zou komen. Misschien morgen??
    En daarnaast, de iWatch.. Zou dat niet een soort One More Thing kunnen zijn? Hetzelfde als de Mac Pro afgelopen WWDC? Een tipje van de sluier oplichten van de iWatch. Zou geweldig zijn, toch?

    Eens!

  60. @sunlightzeep: Prachtig toch, dit soort berichten? Dikke vette iPhones met goede lenzen en voldoende megapixels, maar als het er op aan komt: alleen wazige foto’s. Net als met ufo’s trouwens, en al dat soort andere ‘bewijzen’. Zelfs de echte nep-foto’s (huh?) zijn beter: hoe veel renders van die zogenaamde iPhone 5S/C hebben we nu al gezien? Maar ik vind het geweldig om steeds weer te zien hoe mensen zich er mee bezig houden 😉

  61. Ik hoop dat er géén iPhone 5C komt. Het is een belachelijke naam, het zijn waarschijnlijk lelijke kleuren en het past niet in de wereld van Apple; een budgetmodel.

    Ik hoop wel op een snelle release van iOS 7, kijk er erg naar uit!
    Tevens denk ik dat Apple TV al behoorlijk wat klanten verloren heeft aan o.a. Android mediaspelers en de Raspberry Pi. Als ze geen apps uitbrengen voor Apple TV, dan denk ik dat dit alleen nog maar harder gaat.

    Maar ook hier denk ik niet dat dit niet gaat veranderen, dat is gewoon niks voor Apple. Hoewel ik het natuurlijk wel vet zou vinden!

  62. Waar kan ik de livestream kijken?,

  63. @Roel: Als je de iPhone 5C niet leuk vind, ga verder op de normale course die Apple wel gewoon blijft volgen, iPhone 5S. iPhone 5C is ook niets voor mij, maar in economisch opzicht een aardig slimme zet. Waarschijnlijk wordt het geen slechte telefoon, en landen die in crisis zitten of economisch nog niet totaal ontwikkeld zijn, die inwoners zouden er wel behoefte aan hebben.

  64. Kijk net op mijn ATV maar zie nog geen linkje

  65. Origineel geplaatst door Aygul
    Waar kan ik de livestream kijken?,

    Het is nog niet duidelijk of er een Livestream komt, als er een is, komt er vast bericht hier op iCulture.

  66. HBO denkt in ieder geval een iOS7 release vanavond!

    “Naar verwachting komt vanavond iOS7 uit, deze wordt op dit moment helaas nog niet ondersteund door HBO GO. Wij adviseren je om de huidige 6.X versie van iOS te behouden. iOS7 wordt ondersteund in de volgende update van de HBO GO applicatie welke op zeer korte termijn verschijnt.”

  67. Is het trouwens iemand opgevallen dat die gelekte foto van het doosje van de iPhone 5S (de zwarte iPhone) volledig overeen komt met de gelekte handleiding van de witte iPhone 5S (zie het bericht 2 pagina’s terug over dat de iPhone 5S wel een vingerafdrukscanner (iTouch) heeft en 5C niet) Hieruit denk ik dat we toch mogen verwachten dat dat de officiële handleiding en doos zullen zijn, als dat zo is.. IEUW, ik vind het echt afgrijselijk , maarja het draait om de gsm en niet om het doosje zeker? 😛

  68. @ARTPOPNick: Dat is ook mijn grootste zorg!

  69. @Joost: Wat is HBO?

  70. @Peterfrans: phieuw dan ben k niet de enige

  71. The tension is raising..!
    Iets minder dan 20 min. tot het grote moment!

  72. Origineel geplaatst door Peterfrans
    Dat is ook mijn grootste zorg

    Wat een zorgen heb jij zeg. Is maar een doos man..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.