Reacties voor: Apple en HP aangeklaagd voor ‘Add-to-Cart’-systeem

Een Texaans bedrijf heeft Apple en HP aangeklaagd omdat ze een online winkelwagentje gebruiken en daar heeft CWC al sinds 1994 en 1997 een patent op.

Reacties: 7 reacties

  1. haha, wat ‘n bullshit
    Hadden ze maar eerder mee moeten komen hoor… Ik vind dat dit soort dingen verjaard moeten worden verklaard…
    Onzin… Tsssk

  2. Ziek die gasten. Is er al een patent op het in en uitademen? Patentje voortplanten aanvragen en iedereen die kinderen krijgt aanklagen.

    Tis goed dat er een patent aanvraag bestaat, maar in dit geval vind ik het net iets te ver gaan.

  3. idd.. je mag je ideeen beschermen tegen anderen.. maar dit gaat egt te ver.. dat ze daar nu pas mee komen, ik denk wel dat de rechter hun ongelijk geeft..

  4. Beetje laat he? Hoe lang werkt Apple al met dit systeem? Inderdaad raar dat ze juist deze twee bedrijven willen aanklagen. Mochten ze alle online winkels hiervoor willen aanklagen, ik wens ze succes…. dat wordt een tien jaren plan!!!!

  5. ik ben benieuwd wat de gevolgen zijn mochten Apple en HP verliezen. Dan lopen ze binnen licenties van elke andere online shop.

    Van Apple en HP kunnen ze flink innen wat schade vergoeding betreft. Die hebben heel veen in kas ( 18 miljard voor Apple )
    op die manier begrijp ik best waarom ze deze twee grote jongens pakken. Bij Ebay gaat veel meer geld om maar die hebben veel minder in kas om van te plukken.

  6. Ik ga een patent aanvragen op patenten aanvragen 🙂

  7. Leuk totdat de man die het wiel uitgevonden heeft deze winkel(wagen)dieven achterna gaat zitten…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.