iPhone 3G: Telefonica heeft al 300.000 pre-orders

Telefonica heeft al 300.000 mensen die een voorregistratie via de website hebben uitgevoerd. En er zijn geruchten dat O2 vooraf een kredietcheck gaat uitvoeren, zodat mensen de iPhone op 11 juli sneller kunnen afhalen.

iPhone 3GDow Jones schrijft dat Telefonica inmiddels al 300.000 potentiële klanten op de lijst staan, die de iPhone 3G willen kopen. Het gaat om voorregistraties in het Verenigd Koninkrijk en Spanje. Klanten schijnen via de website van Telefonica alvast toestellen te kunnen ‘registreren’ en dat hebben ze massaal gedaan. Telefonica gaat de iPhone 3G vanaf 11 juli in Spanje, de Tsjechische Republiek en twaalf Latijns-Amerikaanse landen verkopen.

Volgens MacNN gaat O2 een voorregistratie-dienst aanbieden voor klanten die de iPhone 3G op 11 juli willen kopen. Mensen kunnen vanaf 1 juli al een kredietcontrole laten uitvoeren, zodat ze op de lanceerdatum hun iPhone zonder gedoe en met minimale wachttijden kunnen afhalen. Maar of deze informatie correct is, moeten we nog even afwachten: de informatie lijkt afkomstig van een winkelmedewerker en die zeggen (net als medewerkers van de T-Mobile-servicelijn) wel dingen op basis van eigen interpretatie.

Via: CNN

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juni 2008, 13:33
Categorie Providers
Onderwerpen 3G, o2, preorder, telecom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.