Reacties voor: Apple en AT&T annuleren bestellingen van iPhone 4

Apple en AT&T annuleren bestellingen van de iPhone 4. Het zou gaan om mensen die dubbel hebben besteld.

Reacties: 22 reacties

  1. Daar zul je blij mee zijn… Hopen dat de mensen onder ons die er 1 in Engeland of Frankrijk hebben besteld dit niet meemaken…

  2. Begin steeds meer benieuwd te raken naar de werkelijke release datum in Nederland!
    Hoop niet dat die in Nederland verder wordt uitgesteld. Hopelijk gewoon in Juli!

  3. Daar sta je dan in je tentje voor de Apple store in Amerika haha. Plak dr maar wat weekjes bij

  4. Ik denk dat de verkoop in Nederland een maand uitgesteld wordt, net als bij de iPad… die verkocht ook al zo goed en deze is zelfs bij de pre-order al uitverkocht.

  5. @jerry.w: Laten we hopen dat Apple en de mobile-operators het in iedergeval op een mooi akkoordje hebben gesloten zodat alle ‘eerste-dag’ abbonee’s gewoon een nieuwe kunnen krijgen aan het eind van de twee jaar – en dus een voorraadje klaar leggen voor ons hier en niet op gaan aan ‘pre-orders’ die ze al helemaal niet aan kunnen

  6. Dat is jammer. Wanneer zullen de mensen die een Franse pre- order hebben gedaan te zien krijgen dat hun bestelling onderweg is? Ik heb wel de bevestigings mail, maar nu nog even de mail waarin staat dat de verzending onderweg is. Daar ben ik toch wel erg benieuwd naar. Iemand ervaring?

  7. Ik vind dit persoonlijk een slechte zaak, wereldwijd zijn er zoveel blogs die aandacht besteden aan de Iphone, de reakties zijn veelal overweldigend. Vervolgens gaat Apple een release datum opgeven. Kom dit dan ook na!
    Dmv een betrouwbaar marktonderzoek zou je toch op een goede maner inzage kunnen krijgen wat de eerste productie oplage zal moeten zijn, alvorens een release datum correct te kunnen afgeven.
    Kortom, Apple scoort hier voor mij een dikke min.

  8. Apple stuurt wat dat betreft hun mail iets netter dan AT&T

  9. Ik heb hem gereserveerd bij de Apple store in Parijs. De 24ste kan ik hem vanaf 8uur op komen halen. Er komen twee rijen te staan. Een voor mensen zonder reservatie en een andere rij voor mensen die hun iPhone al hebben gereserveerd. Wordt nog steeds in de rij staan. Maar het is het 10u% waard!!

  10. @Faffie:

    Heb jij geen Frans adres opgegeven? Ik kon bij de bestelling niet anders of een Frans adres opgeven.

  11. Wat ik nu niet snap is dat al die mensen ( incl een familielid van me in de US ) direct een iPhone 4 willen hebben. Die lol er vroeg bij te zijn is er toch na een paar weken wel af? Bovendien, je kunt eerst nog je 3gs upgrade met iOs4 Ik wacht wel even… Al heb ik weinig keus met een Abonnement dat nog 1,5 jaar doorloopt….

  12. Ik heb gereserveerd bij een gewone telefoon winkel, ben benieuwd………

  13. Nou lekker dan!!!

  14. pfff, net mijn 3GS verkocht. wie weet zit ik hier 2 maand zonder iPhone….

  15. @WimDS:
    Ik haal hem in de winkel op. Dus geen adres op hoeven geven. Ik woon in Parijs dus dat is wel handig 🙂

  16. Origineel geplaatst door pommetje: Ik vind dit persoonlijk een slechte zaak, wereldwijd zijn er zoveel blogs die aandacht besteden aan de Iphone, de reakties zijn veelal overweldigend. Vervolgens gaat Apple een release datum opgeven. Kom dit dan ook na!
    Dmv een betrouwbaar marktonderzoek zou je toch op een goede maner inzage kunnen krijgen wat de eerste productie oplage zal moeten zijn, alvorens een release datum correct te kunnen afgeven.
    Kortom, Apple scoort hier voor mij een dikke min.

    Eens. Eerst welbewust een hype organiseren en vervolgens niet in staat zijn mensen van dienst te zijn die toegehapt hebben. Slechte klandizie.

  17. Ik heb er twee gereserveerd. Eentje onder mijn telefoonnummer en enn onder die van mijn vrouw. Ben benieuwd donderdag. Ik woon in de VS, dus dat moet wel lukken.

  18. Veel orders gecanceld=meer iphones beshikbaar=snellere levering vvor die nu bestellen

  19. @Phoenix: daar hoop ik nou ook heel hard op!

  20. @alpacatje: zelfde schuitje, gelukkig heb ik er wel 2 maanden voor over

  21. niks anders dan een goed doordachte marketing truc
    Als een andere producten van een product ons zo iets zou lappen zeggen we we moeten het niet meer maar omdat het apple is beginnen we nog harder te geilen.

    met al die geanueerde bestellingen hebben ze nu onderhand wel een idee hoe de verkoop gaat zijn.
    en mensen laten wachten ze kopen toch wel het geld brand in hun zak

    Hoop dat ze in belgie de geldende wetten is toe gaan passen
    mocht een bedrijf adverteren met een product en geen of te weinig stock hebben of te weinig geleverd krijgen mag men voor dit product niet adverteren.
    verkoper moet maar zorgen dat hij voldoende vooraad heeft voor hij adverteerd

  22. Hahah ik zat al te wachten op een reactie als deze.
    Sommige mensen zien spoken geloof ik.

    Origineel geplaatst door ronaldoo
    niks anders dan een goed doordachte marketing truc
    Als een andere producten van een product ons zo iets zou lappen zeggen we we moeten het niet meer maar omdat het apple is beginnen we nog harder te geilen.met al die geanueerde bestellingen hebben ze nu onderhand wel een idee hoe de verkoop gaat zijn.
    en mensen laten wachten ze kopen toch wel het geld brand in hun zak Hoop dat ze in belgie de geldende wetten is toe gaan passen
    mocht een bedrijf adverteren met een product en geen of te weinig stock hebben of te weinig geleverd krijgen mag men voor dit product niet adverteren.
    verkoper moet maar zorgen dat hij voldoende vooraad heeft voor hij adverteerd

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.