Poll op zondag: hoe ga jij je iPhone 4 kopen?

Poll: hoe ga jij de iPhone 4 kopen? De iPhone 4 gaat op 24 juni in de verkoop in een aantal landen. Hoeveel mensen kopen de iPhone al meteen? Of wachten we tot de iPhone in Nederland/België is?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 4Komende week ligt de iPhone vanaf 24 juni in de winkel. VS, Duitsland, Frankrijk, UK en Japan zijn de eerste vijf landen, maar er zullen ook genoeg mensen zijn die wachten tot de iPhone 4 eind juli officieel in Nederland wordt gelanceerd. We zijn benieuwd waar mensen hun iPhone 4 gaan kopen: de route via Engeland en Frankrijk lijkt aantrekkelijk, omdat de toestellen er simlockvrij worden aangeboden. Maar hoeveel mensen nemen daadwerkelijk de moeite om naar Londen of Parijs af te reizen of de iPhone via vrienden of een pakketdienst te laten opsturen? En zouden er echt mensen zijn die hun iPhone 4 in Japan gaan halen? We zijn benieuwd!

Onderstaande poll is alleen bedoeld voor mensen die daadwerkelijk van plan zijn een iPhone 4 te kopen. Mensen die niet van plan zijn een nieuwe iPhone te kopen kunnen natuurlijk hun mening kwijt in de comments, maar we wilden bewust de poll niet onnodig ingewikkeld maken met antwoorden als: ‘Ik koop geen iPhone 4, want…’.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juni 2010, 11:34
Categorie Providers
Onderwerpen apollo, iPhone 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.