Reacties voor: Apple eist 2,5 miljard dollar van Samsung in patentenstrijd

Apple eist 2,5 miljard dollar van Samsung in de patentzaak die tussen beide bedrijven loopt. Omgekeerd wil Samsung een percentage van de Apple-omzet, maar Apple wil maar een halve cent per product betalen.

Reacties: 13 reacties

  1. En wat gaan ze ingodsnaam met dat geld doen?

  2. Het is te hopen dat Apple Samsung hiermee niet heel erg tegen de haren instrijkt. Samsung is tenslote ook leverancier van meerdere parts in de iPhone, en daar het marktaandeel van Samsung volgens veel bronnen boven Apple ligt zou dit wel eens kunnen betekenen dat Samsung Apple straks niet noodzakelijk meer acht, of spreek ik dan als de duivel?

  3. Samsung mobile is iets totaal anders dan samsung hardware. het is de zelfde naam maar verder niet, zo heet maakt niks uit voor de onderdelen van de iphone

  4. @Civman: Dit staat gewoon los van elkaar, eigenlijk is Samsung er zelfs bij gebaat als de iPhone goed verkoopt.

  5. Origineel geplaatst door Michiel
    En wat gaan ze ingodsnaam met dat geld doen?

    Griekenland en Spanje kopen.

  6. Ik vind dat plaatje echt geweldig. Je ziet gewoon direct dat Samsung niet op eigen ideeën kan komen.

    Net als de c1000 die van het liedje “Hamburger met korting, oh oh oh oh oh” er “Hamburgers voor noppes, oh oh oh oh oh” van maakte. Lijkt echt niet op elkaar toch?………

  7. @ik: werken daar ook al koreanen in dienst?
    Ze zijn wel in puzzelen door het plaatje op de doos te kijken. Zo leren ze daar om dingen na te maken.

  8. Vind het een oneerlijke plaatje. voor dat de iphone uitkwam. waren er volledige touch screen toestellen. Samsung F700 of LG prada..

  9. Op tweakers staan dit soort plaatjes vaker ECHTER er zijn ook plaatjes die een heel ander beeld geven.

    Verder is het gewoonweg SCHANDALIG wat deze bedrijven doen! Waar gaat het over?!?

    Er sterven mensen door honger, er is een wereldwijde crisis en deze bedrijven bezaaien de wereld met verwijten met daarbij horende claims. Commercie okay maar dit soort bedrijven als Apple en Samsung shame on you!!

  10. Apple vind dat Samsung de Ipad naaapt. Apple heeft namelijk gepatenteerd dat een tablet een glasplaat met een rand is.

    Maar Apple is helemaal niet de bedenker van de tablet. Die was er al lang. Apple heeft het een voor veel mensen handig OS gegeven en een gigantisch goede marketingafdeling er mee aan de haal laten gaan.
    Meer niet.

    Apple is gewoon hypocriet bezig.

    Het vreemde is dat de EU Microsoft allerlei dikke boetes heeft gegeven voor bepaalde handelswijzes…en Apple steeds buiten schot blijft.

  11. @seminifeer: ahhh gossie niet huilen hoor

  12. Origineel geplaatst door Michiel
    @seminifeer: ahhh gossie niet huilen hoor

    Héél volwassen hoor!

  13. Verhelderend plaatje. Ontdek daardoor dat ik hier al 3 jaar de apple fanboy uithang terwijl ik eigenlijk een Samsung blijk te bezitten!

    Nounou

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.