iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 7 juni 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 7 juni 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag vertellen we je alles over handige en kleine nieuwe functies in iOS 11. Zo komen er nieuwe opties om opslagruimte te besparen en kun je snel je Wi-Fi-wachtwoord delen bij iemand in de buurt. Voor iedereen die zit te wachten op een donkere modus in iOS 11, is er wellicht goed nieuws. Een simpele instelling brengt de donkere modus een stuk dichterbij, al werkt het nog niet overal. Ook zorgt iOS 11 ervoor dat ontwikkelaars niet zomaar je locatie volgen en leggen we je uit wat er allemaal nieuw is in tvOS 11. En voor mensen die zaten te springen om Planet of the Apps: de eerste aflevering is nu gratis te bekijken. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Procreate iPad

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • TurboScan™ Pro: PDF scanner (€6,99, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Deze handige documentscanner is helemaal vernieuwd met onder andere Touch ID.
  • Procreate (€14,99, iPad, iPadOS 15.4.1+) - Procreate is al helemaal bijgewerkt voor het ProMotion scherm van de nieuwe iPad Pro.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.