Reacties voor: Apple Car gespot in Zwitsers Apple-handelsmerk

Apple lijkt zich stilletjes voor te bereiden op de Apple Car. In Zwitserland dekt Apple's merknaam nu bijvoorbeeld ook voertuigen zoals auto's, boten en vliegtuigen.
Lees het complete artikel โ†’ Apple Car gespot in Zwitsers Apple-handelsmerk
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. De tekst verwijst letterlijk wel naar apparatuur in voertuigen:

    “…en accessoires voor alle voornoemde goederen.”

  2. Leuk, dat windows logo in de koplamp. \o/

  3. …wagons en locomotieven, schepen en vliegtuigen; …; Fietsen; Golfkarretjes; Rolstoelen; Luchtpompen; Motorfietsen;…

    Bizarre combinaties. Misschien wordt het wel helemaal geen Apple Car maar een Apple Cart ;-)Of een Apple (e)Bike en Apple Train… veel meer in lijn met Apple’s pretenties op MVO terrein (durability/sustainability). Tenzij uitsluitend (gegarandeerd en controleerbaar) duurzaam opgewekte elektriciteit wordt gebruikt voor het opladen is een elektrische auto immers nu nog altijd een auto op fossiele brandstoffen die zijn uitlaat(gassen) niet meeneemt maar op een vaste plek heeft staan :-/En wat doen die luchtpompen ineens tussen al die vervoermiddelen? Zou Apple aan een auto op luchtdruk werken ??? (gerucht! ๐Ÿ˜‰) Ik weet dat anderen daarmee experimente(e)r(d)en, maar dat heeft tot nu toe weinig ruchtbaarheid gekregen. Misschien wel de oplossing voor de beperkingen in accuduur en actieradius ๐Ÿ™‚ (En in een auto is een hogedruktank ongetwijfeld meer op zijn plaats dan in een horloge of smartphone :-P)

  4. @Ferryman: ‘Tuurlijk, en kan dan niet meer missen wat de naam wordt: “iCar Air” ๐Ÿ™‚

  5. Ah de focus van de afgelopen jaren dat er een tv volledig gefabriceerd door apple zal komen zijn niet met interessant. Toen ging het jaren over een horloge en nu ja hoor ze hebben wat nieuws gevonden, een auto.

  6. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  7. Dus: wonen in een Applehome is dan de volgende fase?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.