Reacties voor: Interview Tim Cook: ‘Apple Car zit nog in onderzoeksfase’

Gaat Apple nou een eigen auto maken of niet? In een interview legt Tim Cook uit hoe de ontwikkelingen van nieuwe product categorieën verlopen, zonder het woord auto in de mond te nemen. Zit de Apple Car nog in de ontdekkingsfase?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Het wauw-effect is er af. De laatste keer was dat bij de Apple Watch. Misschien omdat dit een nieuwe categorie was.

    Daarnaast is het uitrollen ook tergend traag. Zo deed de Apple Watch er ruim 4 maanden over om richting Nederland te komen en Apple Pay is nog lang niet te bekennen.

    Ligt dit aan de laksheid van Cook, of stellen we te hoge eisen?

  2. Origineel geplaatst door Rick de Jong
    Het wauw-effect is er af. De laatste keer was dat bij de Apple Watch. Misschien omdat dit een nieuwe categorie was.Daarnaast is het uitrollen ook tergend traag. Zo deed de Apple Watch er ruim 4 maanden over om richting Nederland te komen en Apple Pay is nog lang niet te bekennen.Ligt dit aan de laksheid van Cook, of stellen we te hoge eisen?

    Wie is “we”?

  3. @Frits: Media en consumenten 🙂

  4. Ze hebben miljarden. Ze kunnen een oneindig aantal nieuwe medewerkers aanwerven en het Apple Pay uitrolproces ook oneindig snel laten verlopen. Maar het is voor hun niet leuk om ineens zo veel investeren, want dat kost hun centjes. Bovendien ligt het vaak ook aan het onderhandelproces wat (afhankelijk van de tegenpartij) meestal “traag” verloopt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.