Reacties voor: Apple brengt getweakte iOS 5.0.1 voor iPhone 4S uit, Apple TV naar versie 4.4.4

Apple heeft een getweakte versie van iOS 5.0.1 voor de iPhone 4S uitgebracht. De update bevat kleine wijzigingen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Battery probleem opgelost?

  2. Wat zijn de update notes dan? Ik heb de update op een aantal sites zien voorbij komen maar geen update notes gezien (wat is er opgelost?). Zelf loopt mijn 4S prima op 5.0. Geen batterijproblemen, sterker nog, ik red makkelijk 10-12 uur pure usage (bij usage in Settings) op mijn iphone als ik Wifi zit. Op 3G haal ik 8-10 uur.

  3. Een vraagje, wat is een getweakte ios?
    Bedankt!

  4. Ik wacht nog even voor ik update. Eerst zien wat @pod2g te vertellen heeft. Ik hoop dat ze Safari hebben opgelost want ik heb enorm veel peoblemen met Safari op mijn 4S. Som wilt hij geen pagina’s openen of wilt hij een video vanuit Safari niet opstarten.

  5. Untethered jailbreak komt pas in 2083, dus upgrade maar gewoon lekker naar de nieuwste versie..

  6. Mijn 4S liep prima op 5.0, maar na de update naar de eerdere 5.01 is de batterijeuur gehalveerd..

  7. Een bugfix voor de Apple TV is dat Airplay het weer blijft doen ook als de ipad of iphone in sluimerstand staat

  8. Je kan er eventueel ook naar updaten, restoren is niet nodig.

  9. Misschien is deze update een pesterijtje voor de jailbreakers?

  10. Het is mij opgevallen bij Apple tv dat er een hele vette feature bij zit… Alleen weet ik niet of dit nieuw is in deze firmware of er eerder ook al in zat… Maar…

    Als k spotify draai met mijn iphone op de apple tv dan kan ik met mijn ipad, met Remote, de Apple tv bedienen. Maar je krijgt zowel op de tv als op de pad ook het hoesje te zien van wat je afspeelt. Ook de controls van vorige, volgende, pauze en play werken gewoon… Mooi staaltje 2 richtingsverkeer en ook nog eens met software van derden.

  11. Origineel geplaatst door WhizZz
    Ik wacht nog even voor ik update. Eerst zien wat @pod2g te vertellen heeft. Ik hoop dat ze Safari hebben opgelost want ik heb enorm veel peoblemen met Safari op mijn 4S. Som wilt hij geen pagina’s openen of wilt hij een video vanuit Safari niet opstarten.

    Die heeft vorige week al iets verteld … 🙂

  12. Hoeveel zin heeft het om nu een Apple tv aan te schaffen? Of kan ik beter wachten op de nieuwe? Wanneer zal deze uitkomen?

  13. Heb ik net m’n TV2 gejailbreakt… effe wachten dan maar, want dat is toch best handig.

  14. Ik zit nog op op 5.0, heb de ‘vorige’ 5.0.1 gedownload, maar niet geinstalleerd in afwachting van wat voor de 4s gereleased wordt.
    Is het verstandig of juist niet deze 5.0.1 download te overschrijven door de getweakte nieuwe? Met het oog op de jailbreak uiteraard..

  15. Ik heb met mijn Apple tv2 ook dat probleem gehad met de uitgeschakelde tv. Dat is dus niet alleen in mexico?!! Heb nog niet ge update maar ben benieuwd of het opgelost is….

  16. Apple TV geüpdatet, nu werkt remote en AirPlay niet meer!
    Na de update waren alle instellingen weg. AirPlay werkt enkele seconde en valt dan weg. Remote kan geen Apple TV vinden. Iemand anders hier ook last van? Suggesties?

  17. @Marvin Dordregter: Nou, dat lijkt me niet. Aangezien die problemen niet alleen bij mensen met iOS 5.0 spelen.

  18. @Reckimo: Getweakt wil in dit geval zeggen dat het een heel klein beetje aangepast is, maar dat er geen grote wijzigingen in zitten.

  19. @Yondi: Niemand weet het… De Apple TV heeft heen vast updatepatroon, zoals de iPad.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.