Reacties voor: Apple bindt strijd aan tegen domeinkapers

Apple grijpt in om de domeinnamen Applecom.com en ApplePrinters.com op te eisen. Het gaat om domeinnamen die in handen zijn van domainsquatters, die er een slaatje uit willen slaan.
Lees het complete artikel → Apple bindt strijd aan tegen domeinkapers

Reacties: 10 reacties

  1. Kijk maar uit iphoneclub.nl 😉

  2. Gaan ze straks ook nog de groenteboer aanklagen 😛

  3. Kan niets anders zeggen dan terecht. Zeker wanneer doorgestuurd wordt naar louche websites moet het gewoon aangepakt worden.

  4. @sanderevers: Dat zal wel meevallen, ze komen wss alleen in actie tegen websites die niets te maken hebben met apple producten…
    Door iphoneclub te sommeren op een andere URL door te gaan verliezen ze immers ook mooi platform waar trouwe iPhone gebruikers regelmatig naartoe komen.

  5. Eigelijk hetzelfde zoals: CeoSteveJobs.com?

  6. Zolang er fabrikanten zijn die grof geld betalen om deze domeinen in handen te krijgen, zullen er mensen zijn die ‘preventief’ domeinnamen registreren.
    Kwestie van vraag en aanbod.

    Als alle bedrijven deze domeinen via de rechter opeisen zonder er absurde bedragen voor neer te tellen zal het vanzelf stoppen.

  7. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Moet Apple die domeinen zelf maar eerder aanschaffen.

  8. @Maarten: Denk niet dat hij serieus was 😛

  9. Zeer terecht, die domeinnaamkapers zijn m.i. lieden van het laagste soort. Het is één van de meest bedenkelijke manieren om geld te verdienen op Internet. In Nederland zijn er met veel succes rechtszaken gevoerd dus Apple zal het in veel gevallen wel redden.

  10. Wie eerst is is eerst apple dus heeft apple niks te klagen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.