Reacties voor: Apple Arcade nu al gestart voor sommige gebruikers

Apple Arcade is vandaag al van start gegaan voor de eerste groep gebruikers. Officieel gaat Apple's gamedienst op 19 september in premiere. Heb je de beta van iOS 13 of iOS 13.1, dan kun je nu alvast checken of je het kunt gebruiken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. Oceanhorn 2 ziet er mooi uit

  2. Vraagje.. kan je straks ook een PlayStation 4 controller laten werken op de  TV ? (4K versie)
    Zo ja, heeft iemand dat al geprobeerd ?

  3. @Michel: Ja, werkt prima. Ook al valt het aanbod aan games op de Apple TV nog tegen. Voor pairen druk je op de controller de share en ps button tegelijk in en dan vind hij hem. (wel de share button eerst) 😉

  4. Yep werkt,

    Alleen even proberen ga het niet gebruiken (nog)eerst even het aanbod afwachten, ik hoop dat grotere ontwikkelaars gaan aansluiten, goede strategie of vecht shoot en racing games zouden me wellicht kunnen overhalen.

  5. Benieuwd of het een succes wordt. De poll laat nog weinig echte behoefte zien. Maar het werkt, dat kunnen we afvinken.

  6. Je meld je aan, je betaalt 5€ per maand, maar wanneer je je afmeld is t ook niet meer mogelijk om de ooit gespeelde spellen nog te kunnen spelen… laat maar, ik koop m’n spelletjes wel!

  7. Bij mij werkte hij ook, proefabonnement geinstalleerd, daarna geannuleerd, nu moet ik direct kopen? Kan dit ongedaan worden gemaakt?

  8. Origineel geplaatst door Nick
    Bij mij werkte hij ook, proefabonnement geinstalleerd, daarna geannuleerd, nu moet ik direct kopen? Kan dit ongedaan worden gemaakt?

    Je kan een proefabonnement niet installeren 😄
    In de App store kun je abonnement annuleren.
    Je koopt niks. Je abonneert je op een dienst.
    Als je deze dus opzegt binnen de proefperiode betaal je niks.

  9. Die 2 a 3 spelletjes die ik per jaar koop misschien. Nee maar thanks.

  10. Werkt hier op iPhone en iPad maar krijg het nog niet werkend op de TV. Moet je daar nog iets extra’s voor doen? Draai wel de beta op de TV.

  11. Origineel geplaatst door Michel
    Je meld je aan, je betaalt 5€ per maand, maar wanneer je je afmeld is t ook niet meer mogelijk om de ooit gespeelde spellen nog te kunnen spelen… laat maar, ik koop m’n spelletjes wel!

    Is bij allemaal aanbieders zo. Zo nieuw is dit niet. Je kunt bij Netflix ook niet je films blijven kijken.

    Ik speel zelf niet veel games, maar koop wel eens een ps4 game voor 60 euro. Vaak snel op uitgekeken. Nu kan ik voor het zelfde bedrag een heel jaar 100 games spelen. Tuurlijk, niet alles even interessant maar dat gaat wel komen

  12. Eerste games aan het testen. Assemble is een prachtig spel, erg rustgevend en goede storytelling. Tot nu toe wel onder de indruk van de kwaliteit van de spellen.

  13. Mij niet gezien speel geen spelletjes op me mobiel, ja soms pokemon Go maar meer niet.
    Spelletjes speel ik wel soms op de ps4 op switch, veel leuker dan op de mobiel vind ik dan.

  14. @Ro: Hier sluit ik me bij aan. Ik heb ook wel spellen gekocht, maar na een bepaalde periode kijk ik er nooit meer naar om. Ik denk nooit: goh dat ene spel die ik in 2017 gekocht heb, , daar heb ik weer zin in, laat ik die weer even downloaden. Het is (uit)spelen en get a life. En nu heb je met Arcade onbeperkt toegang tot spellen van hogere niveau, echter zonder aanschafkosten waarbij je niet eens zeker weet of het wel echt zo leuk is. Inderdaad, net als Netflix. Bevalt film niet? Skippen, next please.

    Ik heb geen dure spel-consoles in huis, ik vind die spellen per stuk veel te duur. €5 is zeer schappelijk. Maar even afwachten (ik ben geen beta-gebruiker) hoe de spellen zijn.

  15. Is iOS 13 nodig om Apple Arcade te kunnen spelen? Een van mijn kinderen heeft nog een iPhone 6 en daar gaat geen iOS 13 op.

    Heb nog gezocht naar informatie hierover maar ik kan hier geen antwoord op vinden.

  16. Origineel geplaatst door Michel
    Je meld je aan, je betaalt 5€ per maand, maar wanneer je je afmeld is t ook niet meer mogelijk om de ooit gespeelde spellen nog te kunnen spelen… laat maar, ik koop m’n spelletjes wel!

    Ja jammere is dat de spellen die hier in worden aangeboden niet los te koop zijn :/

  17. @Dees: Dat is dan ook het hele idee aan de exclusiviteit van Apple Arcade!

  18. @Max: Ja want daar zit een nieuwe iOS store in.

  19. Er zijn inmiddels een flink aantal nieuwe games toegevoegd! Waaronder bv. Sonic Racing 🙂

  20. Dag, heeft u al een reactie? Ik kan het namelijk ook nergens vinden op welke IOS versie het werkt. Wij hebben IOS 12 versie 4 geloof ik, maar vandaag de 19de nergens geen Apple arcade te downloaden of aan te melden?

    Beste Iculture kunt u ons informeren?

    1. Op welke IOS versie werkt het?
    2. Kun je het casten via je device naar bijvoorbeeld Chromecast zodat je het ook op een tv kunt spelen waarvan wij bijvoorbeeld nog geen smart tv hebben. Of dien je een Apple tv speler aan te sluiten?

  21. Op de TV krijg ik het gewoon niet werkend. Ik zie daar nog steeds de trailer “100+ games. Dit najaar mogelijk. Speel reclame vrij op iPhone, iPad, Mac en TV. Hoor de releasedatum als eerste” Verder kan ik niets aantikken of iets aanvragen. Wie kan mij meer vertellen? Ik heb het overigens gewoon werkend op mijn IPhone en bij mijn abonnementen op de TV staat het proefabonnement er ook bij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.