Apple begonnen met aankleding WWDC 2016-locaties

Apple is begonnen met de aankleding van Moscone West en het Bill Graham Auditorium, de plekken waar WWDC 2016 dit jaar plaatsvindt. Hier zie je alvast wat foto's.

Nog twee nachtjes slapen, dan gaat Apple’s WWDC 2016 van start. Apple is vannacht al begonnen met het decoreren van de twee locaties waar de ontwikkelaarsconferentie dit jaar plaatsvindt: het Bill Graham Civic Auditorium in San Francisco en het iets verderop gelegen Moscone West. In het auditorium zal de keynote aanstaande maandag plaatsvinden, terwijl de sessies voor ontwikkelaars zoals gebruikelijk in Moscone zijn.


Bill Graham Auditorium WWDC 2016 decoraties

WWDC-decoraties: stemmig en donker

Voor de gebouwen wapperen regenboogvlaggen en stickers op de ramen maken duidelijk dat Apple de komende dagen hier z’n intrek neemt. De uitnodiging en app for WWDC 2016 zijn uitgevoerd in een donker thema en waarschijnlijk zal dat ook terug te vinden zijn in de decoraties. Voorgaande jaren gebruikte Apple veel kleuriger logo’s. De rest van het weekend zullen de werklui nog bezig zijn met het aanbrengen van de stickers en andere decoraties.

Bill Graham WWDC 2016 decoraties
Foto: Jamie Whitaker via Instagram

In de dagen voorafgaand aan het event is het een sport om alvast iets van de aankondigingen te op te pikken. Soms hangt Apple in de entreehal van Moscone zwarte doeken over sommige banners. Die worden pas weggehaald als de aankondigingen op het podium achter de rug zijn. Dan zal ook bekend zijn wat de nieuwe naam wordt voor OS X. Dit jaar is het extra spannend, omdat niet alleen de opvolger van El Capitan wordt verwacht, maar er staat volgens geruchten ook een naamswijziging naar macOS gepland.

Graham auditorium
Een grote mobiele airco, achter het gebouw – Franck Billé via Instagram

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Bill Graham regenboogvlaggen
Regenboogvlaggen voor Bill Graham Auditorium – thaiboe1 via Instagram

Apple biedt een livestream aan van de WWDC-keynote op maandagavond. De rest van de week zijn er streams van belangrijke sessies, zodat je ook als thuisblijver niets hoeft te missen. Op iCulture houden we je vanaf maandagavond op de hoogte van alle aankondigingen en ook in de dagen na de aankondiging zijn we erbij met uitlegartikelen, FAQ’s en meer.

Bekijk ook

Zo kijk je in juni de livestream van Apple's WWDC-event

Wil jij de livestream van Apple's Mac-event van oktober volgen? Via allerlei apparaten bekijk je de livestream van Apple-events zodat je met eigen ogen de aankondigingen van Tim Cook en anderen kunt zien.
Bekijk ook

Wat kun je verwachten van WWDC 2016?

De WWDC staat alweer voor de deur, maar wat kun jij dit jaar allemaal van Apple verwachten op het gebiede van aankondigingen? We zetten alle geruchten en verwachte onthulling op een rijtje. Waar kijk jij het meest naar uit?

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 juni 2016 om 10:40
Onderwerpen
,
Categorie
Apple

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.