Reacties voor: Gerucht: ‘Nieuwe 65W USB-C snellader van Apple is een stuk compacter’

Maakt gebruik van GaN-techniek
Bronnen uit China beweren dat Apple werkt aan een zogenaamde GaN USB-C lader. Deze nieuwe lader zou snelladen tot maar liefst 65W ondersteunen, waardoor je je apparaten snel kan opladen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Een 65W-lader betekent niet dat een iPhone ook daadwerkelijk sneller oplaadt.
    Dan zou dat nu namelijk met zo’n 61W-MacBook lader ook al het geval moeten zijn. En dat is volgens mij niet zo. Maximum waarop een iPhone laadt is 18w.

    Voordeel is wel dat je met zo’n 65W-GaN-lader dus een compact formaat adapter hebt waar je én je iPhone mee kunt snelladen én je MacBook kunt opladen.

    Maar de titel ‘Nieuwe 65W USB-C lader van Apple laadt je iPhone nog sneller op’ is niet helemaal een correcte weergave.

  2. (Red.) Titel en artikel gecorrigeerd met betrekking tot snelladen.

  3. De 18W-oplader wordt toch pas sinds 2019 meegeleverd?

  4. Ik vind de MacBook-laders van tegenwoordig helemaal niet fors. Als je een MacBook meesjouwt dan doe je dat normaliter toch al in een tas? Dan past die lader er ook nog wel bij.

  5. Dat wordt weer vet chashen.

  6. Origineel geplaatst door Oude sok
    Ik vind de MacBook-laders van tegenwoordig helemaal niet fors. Als je een MacBook meesjouwt dan doe je dat normaliter toch al in een tas? Dan past die lader er ook nog wel bij.

    Die van de 15”/16” is toch nog best zwaar dus als je die dan het formaat en gewicht van de 13” kunnen maken dan koop ik hem direct.

  7. Die van mij zit nog steeds nieuw in de doos van iPhone 11 Pro, ik doe alleen traag laden met draadloze lader van belkin lader gaat mij doe zat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.