iPhone-adapter 5 Watt

Reacties voor: Apple’s 5 Watt-oplader niet meer verkrijgbaar in de Apple Store

Jarenlang was het dé oplader die je bij je iPhone kreeg: de 5 Watt adapter die je iPhone langzaam maar gestaag oplaadde. Apple lijkt er echter mee te willen stoppen. Hij is uitverkocht in diverse landen, waaronder Nederland en België.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Ik heb er nog een paar. Apple zei vroeger dat je geen grotere, snellere laders moest gebruiken ‘omdat dat schadelijk was voor de accu van je iPhone’. En nu verkopen ze grote en snelle laders.

  2. Accu’s veranderen maar hoe lang dat heeft geduurd is echt een schande nog zoveel mensen zitten traag te laden door die keuzes echt onbegrijpelijk p

  3. @Macaanzee: Ja omdat onderzoek is geweest dat helemaal niet slecht is, wat sommige nog steeds wel denken.
    Het snel laden is prima geregeld door de lader zelf, dat die de batterij niet sloopt.

    Ik laat zelf ook bijna altijd met 65e snel lader op, goed dat haalt de iPhone uiteraard niet. Maar ja een half jaar 13 pro Max nog steeds 100% batterij.

  4. Deze zijn handig voor als je een stopcontact splitter gebruikt.

  5. @P: Hi P, wat bedoel je daarmee?

  6. @Jelle: denk dat hij bedoelt dat de trage laders te lang meegeleverd werden waardoor nu nog steeds veel mensen dezen gebruiken

  7. Snelladen of langzaam. Lekker belangrijk. Hang dat ding snachts aan de oplader. Volgende ochtend vol. Die 5 watt laders zijn wel lekker klein.

  8. @T: dat is hier niet het punt, ze worden niet langer verkocht bij Apple. De Aldi heeft ook te koop met mfi en al sowieso verstandiger dat te kopen dan bij Apple

  9. @T: Het is helemaal nergens voor nodig om de hele nacht te laden, ook nog eens gevaarlijk ook.
    Als die dan in de fik vliegt heb je het niet door, of veel te laat tot erge gevolgen van dien.

    Gewoon even laden indien nodig voor dat je gaat slapen veel beter, zoveel loopt die echt niet leeg in een nachtje niks doen.
    Het scheelt ook nog eens onnodig stroom verbruik de hele nacht.

  10. @Leo: Oei, laders en kabels van den Aldi!
    Vragen om problemen en misschien wel oververhitting met als gevolg misschien wel brand!

  11. Als je gewoon originele laders en kabels gebruikt dan is het risico nihil op oververhitting. In de originele kabels en laders zitten microchips die dit monitoren.

    Koop geen rommel, koop originele  producten!

    @T: Het is helemaal nergens voor nodig om de hele nacht te laden, ook nog eens gevaarlijk ook.

  12. @Goeiejorgen: Dan nog is niet nodig om de hele nacht te laden, niet goed voor je telefoon en niet goed voor je stroom rekening.
    Kan je zeggen ach dat kleine beetje, ja en de tv en setup box blijven in standbye staan, en dat blijft in standbye of aan en zus en zo en alle kleine beetjes dan na de hele maand bij elkaar is een heleboel.

  13. @Goeiejorgen: onzin , ze hebben mfi dus officieel Apple keur , daarbij ik gebruik probleem loos allerlei Ali spul al vele jaren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.