Reacties voor: App2Card: handige iPhone-app-visitekaartjes voor ontwikkelaars

App2Card maakt van een ontwikkelaar zijn iPhone-app een klein, icoonvormig visitekaartje met een QR-code achterop. Deze code verwijst naar de App Store, waar je de app kunt downloaden.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 5 reacties

  1. Zie hier niet zo het nut van in. De kaartjes zijn, zoals duidelijk is op de foto, erg klein. Dat ga je nooit ergens bewaren en zelfs ooit een keer kwijtraken.

    Leuk idee, maar mailen is een betere oplossing denk ik..

  2. Er is op het net genoeg OCR softwRe gratis te verkrijgen, je creërt gewoon zelf je eigen OCR label. Even naar Vistaprint en je maakt een eigen kaart voor bijna noppes.

    Als je als ontwikkelaar een eigen website houdt kun je hiernaar laten verwijden en heb je de itunesstore nog niet nodig. mensen kunnen zo ook je eigen werk zien.

    Mijn mening: beetje overbodige app.

  3. Zinloos, maar lijkt me wel handig als er bijvoorbeeld nieuwe apps boekjes maken en die langs de huizen brengen, compleet met foto, uitleg en QRcode met verwijzing naar de app store, android market, windows marketplace, ovi store of blackberry app world. Dat zou wel goede reclame zijn voor bijvoorbeeld een nieuwe ov-chipkaart app of dergelijke;) zie ook regelmatig posters met reclame over apps, mischien zouden ze daar zo’n QRcode in kunnen verwerken zodat mensen niet zelf hoeven te zoeken naar die app?

  4. Echt.. die lelijke QR codes. Zie ik eruit als een assemblage machine van Toyota ofzo?

  5. Dus al met al kosten de kaartjes je meer dan ze opbrengen..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.