Reacties voor: App Store-wijzigingen in toekomstige firmware 2.2

In firmware 2.2 (op dit moment in betaversie bij ontwikkelaars) heeft de App Store op de iPhone een aantal wijzigingen ondergaan. De iconen zijn groter en het is mogelijk om problemen te rapporteren.
Lees het complete artikel β†’ App Store-wijzigingen in toekomstige firmware 2.2
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. Als ze zo vaak blijven updaten, dan doe ik het wel eens in de zoveel versies, anders blijf ik elke keer wachten tot ik weer kan jailbreaken…..

  2. cool

    ik hoop dat we met 2.2 ook weer een hoop nieuwe features mogen verwachten. De bugs zijn er grotendeels nu wel uit en het draait allemaal redelijk stabiel. Ik denk wel dat ze nu de boel open kunnen gooien zoals blue-tooth voor meer dan headsets alleen en sms forwarding en noem de hele santemekraan maar op.

  3. Origineel geplaatst door: cmdaulnis….anders blijf ik elke keer wachten tot ik weer kan jailbreaken…..

    wen er maar aan πŸ˜‰

  4. Origineel geplaatst door: cmdaulnisAls ze zo vaak blijven updaten, dan doe ik het wel eens in de zoveel versies, anders blijf ik elke keer wachten tot ik weer kan jailbreaken…..

    Ik vind het juist leuk dat er voldoende updates zijn, zo blijft het toestel dynamisch.

  5. Vandaag naar T-mobile gebeld.. wil mijn contract ontbinden. Word nog teruggebeld..

  6. Wannahave features voor 2.2:

    802.11n support (mits de iPhone dat kan)
    copy/paste
    uitzetten van autocorrectie bij typen

  7. @ Mert

    Ja en? dit gaat over een update hoor….

  8. 4saus: “cool ik hoop dat we met 2.2 ook weer een hoop nieuwe features mogen verwachten.”

    Welke nieuwe features heb je het over? Een iets andere App Store? Een andere plaatsing van de Google Search bar in Safari?

    Ik zie nog geen nieuwe features, en heb er weinig vertrouwen meer in. Toegegeven, Apple heeft met Safari nog een hoop te doen (crasht bij mij nog steeds bij de meeste vrij complexe websites), maar nieuwe features zie ik in 2.2. nog niet.

    Nog geen signaal voor copy-paste, turn-by-turn gps, push notifications, bluetooth file-transfers. Maar goed, we gaan het zien. Ik ben blij dat de 2.0 ideeΓ«n nu goed werken na een paar updates. Voor meer features wacht ik rustig om versie 3.0 in de zomer πŸ™‚

  9. @Chantal
    802.11n support kan niet. Er zit geen chip in voor 802.11n WiFi. De reden daarvoor is waarschijnlijk omdat het sterkere signaal meer van de batterij vraagt, en 802.11b/g voor alle doeleinden sterk genoeg is (802.11n is handig voor video streamen of enorme bestanden uitwisselen over netwerk)

  10. videoopnamemogelijkheid, bluetooth en copy&paste ondersteuning zou ook fijn zijn.
    dat zou de Iphone compleet maken.

  11. @posthok

    voor copy/paste bestaan al third party oplossingen

  12. echt navigatie, dat zou het toestel compleet maken

  13. @(((BEAR)))

    Ik doelde meer op het feit dat de Iphone niet echt een mobiel toestel is en ik niet meer geloof dat deze updates daar ooit wat aan zullen veranderen..

  14. Origineel geplaatst door: Mert@(((BEAR)))

    Ik doelde meer op het feit dat de Iphone niet echt een telefoon is en ik niet meer geloof dat deze updates daar ooit wat aan zullen veranderen.. (Denk aan sms, profielen, etc.)

    @Mert

  15. Origineel geplaatst door: Niels4saus: “cool ik hoop dat we met 2.2 ook weer een hoop nieuwe features mogen verwachten.”

    Welke nieuwe features heb je het over? Een iets andere App Store? Een andere plaatsing van de Google Search bar in Safari?

    Ik zie nog geen nieuwe features, en heb er weinig vertrouwen meer in. Toegegeven, Apple heeft met Safari nog een hoop te doen (crasht bij mij nog steeds bij de meeste vrij complexe websites), maar nieuwe features zie ik in 2.2. nog niet.

    Nog geen signaal voor copy-paste, turn-by-turn gps, push notifications, bluetooth file-transfers. Maar goed, we gaan het zien. Ik ben blij dat de 2.0 ideeën nu goed werken na een paar updates. Voor meer features wacht ik rustig om versie 3.0 in de zomer πŸ™‚

    Dat is dus ook precies waar ik op hoop dat die dingen nu eindelijk wel gimplementeerd gaan worden. Ik denk dat het fundament van het iPhone OS nu wel stevig staat.

    Nu kunnen ze gaan beginnen aan uitbreiding van de mogelijkheden er mee en verbetering van de huidige applicaties. Ze zullen wel weer met nieuwe shit moeten komen. De iphone is super cool zoals hij nu al is maar ik mis voor zakelijk bijvoorbeeld profielen.

    je kan m alleen in flight modus zetten of in silent mode of de volume zchter zetten. Je kan da niet automatisere helaas. Op mijn SEp800 en op mijn Palm treo 650 kon dat wel. daar kon je verschillende profielen aan maken die te telefoon aanhield om bijvoorbeeld tijdens een vergadering op trilstand te gaan en als je vrij was stond ie weer ui luid. dat was gekoppeld aan je agenda dus je hoefde zelf niks te doen. Gewoon even bij je agenda beheer aangeven welk profiel de telefoon moest aan nemen.

    bluetooth is gewoon schandalig dat dat alleen voor een headset geschikt is. Wat voor engs zou je kunen don met de iphone wanneer dat gewoon wel toestaat om ringtones en bestanden te verzenden?
    Nu lasik wel iets over apples nieuwe patenten die met autmatisch verbinden te maken hadden via blue tooth. Wie weet horen we daar dus snel meer van.

    en er is nog een hele waslijst met dingen die beter kunnen. Ik ben wel benieuwd naar apples prioriteiten lijstje en wat afhankelijk is van wat voor we dingen zoals copy paste en spelling aan/uit zetten en dat soort dingen mogen gebruiken.

    hoopvol afwachten en me vollop vermaken met games als KROLL πŸ˜› is wat ik in de tussentijd doe.
    Ik klaag dan wel over wat de iphone niet kan maar ik vind het een pracht apparaat beter dan wat ik ooit eerder heb gehad. (gebaseerd op wat hij wel kan natuurlijk)

  16. kunnen we met deze site niet meer editen aan eerdere posts? om typfouten weg halen en zo?

  17. Ik mis de volgende features:

    1>Horizontaal smsen of emailen, want je hebt dan groter en duidelijker toetstenbord.

    2>Pushmail agenda uitnodigingen versturen naar iemand uit je adresboek.

  18. Ik zou graag de versie 2.1 terug willen plaatsen ,had voorheen al 2.1 maar toen ontbraken er de iconen van installer en Sydia plus nog enkele anderen,ik heb dan via itunes op de knop herstellen geklikt met als gevolg dat de iphone geen enkele functie meer had ,behalve kon ik nog bellen en gebeld worden,ik kan nu terug via itunes de nieuwe versie 2.1 erop zetten,maar dan zijn mijn iconen van cydia en installer weer verdwenen,en dat wil ik juist vermijden,weet iemand hoe ik tewerk moet gaan ,om deze iconen niet te laten verdwijnen,ik moet altijd langs mijn buur lopen om alles op mijn iphone terug te laten zetten en nu staat er 2.0.2 terug op en niet 2.1 ,en dat kost weer wat euro’s.
    Wie kan mij in een verstaanbare taal helpen,alvast bedankt

  19. Euh… autocorrectie uitschakelen ? πŸ™‚

    Indien je dit nog niet zo gedaan hebben… onderteken dan vandaag nog de petitie :
    http://please-let-us-disable-autocorrection-steve.com/

  20. @ Mert

    Het is inderdaad meer dan een telefoon alleen, maar dat maakt het toch juist zo leuk?

    trouwens, als telefoon vind ik em ook prima eigenlijk…
    hahaha….soms vergeet je eigenlijk dat het een telefoon is πŸ˜‰

  21. Ik wacht nog steeds op Flash ondersteuning!

  22. Hopelijk maken ze Safari meteen stabieler. Deze klapt er bij mij steeds vaker uit. Was net zo lekker om tweakers.net forum in de trein te kunnen lezen…

  23. Ik wacht op een video camera functie met mogelijk uploaden naar YouTube.

    Over YouTube vreemd dat de favorieten niet in mijn account komen of andersom, dat mijn account favorieten erop komen. Lukt wel bij Apple TV. Zou erg welkom zijn.

    Copy paste lijkt me ook super!

  24. Sorry voor de domme opmerking, maar bedoelen jullie eigenlijk met push notificaties?

    Groetjes

  25. @Bobke1 -ik zou maar eens op het forum gaan kijken.
    2.1 kost trouwens niets hoor.

  26. @Michel, dat vane en YouTube account vind ik een erg puik idee. Ik was al een beetje teleurgesteld toen ik YouTube voor het eerst op de iPhone gebruikte en zag dat ik niet kon inloggen. Heb er sindsdien niet meer aan gedacht maar zojuist even bij iPhone Feedback ingediend πŸ™‚

    Een ideale kleine toevoeging voor de 2.2 update, lijkt me zo.

  27. ik zou graag bij de agendafunctie zien hoeveel resterende afspraken er die dag nog staan mbv zo’n cijfertje bij het icoontje. Het koppelen van afspraken met contactpersonen zou ook handig zijn. Ik gebruik mijn iPhone zakelijk.

  28. mischien eens de autocorrectie kunnen uitschakelen? dat zou een idee zijn.. ik snap echt niet dat er zelfs niet over gesproken wordt bij apple..

  29. het zou werkelijk echt geweldig zijn als tomtom ofzo iets er op komt. heb je eindelijk gps in je (i)phone kan je het nog niet voor auto navigatie gebruikt worden… dat is eigelijk nog het enige dat ik mis..
    (oke, je zou idd. google maps kunnen gebruiken, maar dat werkt lang niet zomakkelijk als tomtom)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.