Apple TV screenshots

App Store voor iOS toont voortaan ook Apple TV-screenshots

In de App Store-app zie je voortaan ook screenshots van de bijbehorende Apple TV-app, zodat je weet wat je kunt verwachten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Als een iOS-app ook een versie voor de Apple TV heeft, dan kun je voortaan de screenshots van het tv-scherm ook in de app bekijken. De afbeeldingen zijn te vinden onder het kopje ‘Extra schermafbeeldingen’.


Apple TV screenshots

Apple TV-screenshots in de iOS-app

Zo kun je nog makkelijker zien welke apps een Apple TV-app hebben en hoe deze eruit ziet. Je vindt in de iOS-app ook eventuele iMessage-screenshots, als er een iMessage-app gebundeld is. Het lijkt alleen te gaan om apps die als universele app, dus zonder aparte aankoop gebruikt kunnen worden. Zijn het apps die uitsluitend voor de Apple TV zijn uitgebracht, dan vind je ze niet in de App Store-app voor iOS – wat ook wel zo logisch is.

In de ontwikkelaarsrichtlijnen staat al langere tijd dat ontwikkelaars de extra screenshots moeten aanleveren en dat ze in de iOS-app getoond zullen worden. Tot nu toe was dat niet het geval. In het informatieblokje onder de omschrijving kun je bovendien in één oogopslag zien of er ook een Apple TV-versie voor een bepaalde app beschikbaar is.

Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2021.

Apple TV
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.