iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: Heppee, Quote 500, Lumino City, The Room Three en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de beste apps die op onze website zijn besproken, zoals Lumino City, UnTwitched, Quote 500, Heppee en Live Pictures Cam.

App Gemist logoDe rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

Quote 500

Ga rijken zoeken met de nieuwste Quote 500-app! Deze app zet alle rijke Nederlanders op een rijtje, waarbij je nu ook bij jou in de buurt kunt zoeken. Ook zie je welke rijkaards zich in het buitenland bevinden. artikel over Quote 500.

Rayman Adventures

Rayman Adventures is een prachtige, gratis game voor de nieuwe Apple TV. Ren met Rayman door kleurrijke levels en sla je een weg langs talloze vijanden en ander gespuis. In onze review van de game raden we je de game van harte aan, dus waar wacht je nog op en installeer die game! Lees het artikel over Rayman Adventures.

Sudoku Denksport

Speel Sudoku op je iPhone met deze officiële game van de populaire Denksport-puzzelboekjes. In de app staat een groot aantal gratis puzzels tot je beschikking, de rest kun je ontgrendelen via in-app aankopen. Dankzij grote letters is de game ook geschikt voor ouderen die graag puzzelen op hun iDevice. Lees het artikel over Sudoku Denksport.

Heppee

De Heppee-app is speciaal gemaakt voor gescheiden ouders en hun kinderen. Met de app kan gemakkelijk informatie uitgewisseld worden, en kan het kind snel een berichtje sturen naar een van de ouders. Daarnaast kunnen er leuke momenten verzameld worden in een afgesloten ‘Lifeline’, die te vergelijken valt met de tijdlijn van Facebook, maar dan alleen voor het gezin. Lees het artikel over Heppee.

Evernote

Evernote is helemaal klaar voor de Apple Pencil en iPad Pro, en maakt het voor het eerst mogelijk om je notities aan te vullen met tekeningen. Kies zelf je kleur en maak bijvoorbeeld snel een diagram bij je verslag of teken een poppetje als je jezelf zit te vervelen terwijl je notities maakt. Lees het artikel over Evernote.

The Room Three

Een van de populairste puzzelseries keert terug in topvorm naar de App Store. The Room Three is deel drie in de The Room-serie, en zit weer tot de nok toe gevuld met slimme puzzels en andere hersenkrakers. Ook op grafisch gebied heeft de game een flinke upgrade gekregen vergeleken met zijn voorgangers. Lees het artikel over The Room Three.

Live Pictures Cam

Heb je een oudere iPhone en kijk je jaloers naar de bewegende Live Photos van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus? Met Live Pictures Cam kun je ook op oudere iPhones een geanimeerde foto maken. Extra opties in de app laten je onder meer de lengte van de Live Photo instellen en meer. Lees het artikel over Live Pictures Cam.

UnTwitched

Wil je livestreams van videogames wilt bekijken, kom je al snel bij Twitch uit. Hoewel de dienst nog geen officiële app voor de Apple TV heeft, kun je toch Twitch-streams kijken met UnTwitched, een onofficiële app waarbij alleen de chat ontbreekt. Lees het artikel over UnTwitched.

Plex

Bekijk films, tv-series, luister muziek en kijk foto’s op je Apple TV dankzij de officiële Apple TV-app van Plex. Met de app kun je gemakkelijk al je opgeslagen content streamen vanaf een Plex Media server. Om het feest compleet te maken sluit de vormgeving van de app goed aan bij de rest van tvOS. Lees het artikel over Plex.

Lumino City

Als je deze week één game koopt voor de Apple TV, iPhone of iPad, laat het dan Lumino City zijn. Deze prachtige handgemaakte game zit vol met originele puzzels, en vertelt een vermakelijk verhaal dat ook voor jongere gamers geschikt is. Lees het artikel over Lumino City.

Plot Guru

Ben je net als zoveel mensen verslaafd aan Netflix? Laat zien dat je weet wat je kijkt, door Plot Guru te spelen! Deze app maakt van Netflix een interactieve quiz die je met anderen kunt spelen. Leuk voor een saai momentje. Lees ons artikel over Plot Guru.

Progress to 100

Met Progress to 100 ga je je iPhone op een heel andere manier gebruiken. Ga slalommen op het scherm en ga zingen, dansen en tikken om de cryptisch geformuleerde puzzels in deze game op te lossen. Lees ons artikel over Progress to 100.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2015, 13:09
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.